Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
YH-utbildningar inom IT

Yrkeshögskoleutbildningar inom IT

Gå en yrkeshögskoleutbildning inom IT och data på Folkuniversitetet. Du kan till exempel utbilda dig till apputvecklare eller IT-tekniker.

Vi har flera yrkeshögskoleutbildningar inom IT. Gemensamt är att de är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i nära samverkan med arbetslivet. Alla YH-utbildningar innehåller en kvalificerad praktikperiod, LIA - lärande i arbete.

 • Office 365 / SharePoint Developer, Göteborg

  Det här är utbildningen är för dig som vill jobba med det senaste inom webb- och programutveckling! Microsofts Office 365/SharePoint är en av världens mest använda lösningar för intranät och informationshantering. Du arbetar med skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov.

 • Microsoft system- och infrastrukturspecialist, Göteborg

  GÖTEBORG. Gillar du datorer och problemlösning? Har du lätt för att samarbeta? Som Microsoft system- och infrastrukturspecialist ansvarar du för utbyggnad, drift och underhåll av IT-system. Det är i hög grad ett serviceyrke. Du behöver vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa goda kundrelationer.

 • IT-infrastrukturspecialist, Borlänge

  Den här utbildningen kan också läsas i satellitorten Västerås via livelänk. Det här är utbildningen för dig som tycker om problemlösning. Du har ett stort intresse för datorer och nätverk samt har förmågan att vara serviceminded och har lätt för att bygga goda kundrelationer.

 • Enstaka kurser inom data/IT

  Vissa YH-utbildningar erbjuder enstaka kurser. Det innebär att du kan ansöka till delar av en utbildning.

Data/IT

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module
LIA utomlands