Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
YH-utbildningar inom IT

Yrkeshögskoleutbildningar inom IT

Gå en yrkeshögskoleutbildning inom IT och data på Folkuniversitetet. Du kan till exempel utbilda dig till apputvecklare eller IT-tekniker.

Vi har flera yrkeshögskoleutbildningar inom IT. Gemensamt är att de är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i nära samverkan med arbetslivet. Alla YH-utbildningar innehåller en kvalificerad praktikperiod, LIA - lärande i arbete.

 • Office 365 / SharePoint Developer, Göteborg

  Det här är utbildningen är för dig som vill jobba med det senaste inom webb- och programutveckling! Microsofts Office 365/SharePoint är en av världens mest använda lösningar för intranät och informationshantering. Du arbetar med skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov.

 • Microsoft system- och infrastrukturspecialist, Göteborg

  GÖTEBORG. Gillar du datorer och problemlösning? Har du lätt för att samarbeta? Som Microsoft system- och infrastrukturspecialist ansvarar du för utbyggnad, drift och underhåll av IT-system. Det är i hög grad ett serviceyrke. Du behöver vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa goda kundrelationer.

 • IT-infrastrukturspecialist, Borlänge

  Efter 4 terminer på heltid har den här utbildningen gett dig en bred kompetens. LIA-lärande i arbete- sker i samarbete med ledande företag inom IT-branschen. Den här utbildningen kan också läsas i satellitorten Västerås via livelänk.

 • Enstaka kurser inom data/IT

  Vissa YH-utbildningar erbjuder enstaka kurser. Det innebär att du kan ansöka till delar av en utbildning.

Data/IT

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module
LIA utomlands