Du är här:
Enstaka kurs: Affärsprocess, hållbarhet och cirkulär ekonomi, Tibro

Affärsprocess, hållbarhet och cirkulär ekonomi, Tibro (Enstaka kurs)

Kursen ger dig kompetens kring cirkulära affärsprocesser och arbete utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Kursinformation

Fakta

Branschförståelse och yrkesroll betonas i kursen genom studiebesök, föreläsningar och seminarier. Färdigheter i offertskrivande och kalkylering för kundhantering, från enskild produkt till koncept- och hel inredning sett ur ett hållbarhetsperspektiv. Kursmål: Den studerande ska efter avslutad kurs ha kompetenser och färdigheter i att hantera cirkulära ekonomi med specifik förståelse för affärsprocesser inom inredningsbranschens område.

Utbildningsstart:
Meddelas senare
Behörighet:
Grundläggande behörighet
Omfattning:
25 YH-poäng (5 veckor)
Antal platser:
Meddelas senare
Antal veckor LIA:
Efter utbildningen kan du arbeta som:
(Denna kurs är en del av YH-utbildningen Projektkoordinator inom möbel- och inredningsbranschen)

Kontaktinformation:

Kenneth Modin, Skolchef

Telefon: 073-707 64 04

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Kultur, media, design

Toggle module