Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Studiebesök och gästföreläsningar

Studiebesök och gästföreläsningar

Genom olika studiebesök får våra blivande studerande inblick i det verkliga arbetslivet. Olika gästföreläsningar ger de studeranden bättre insikt i branschens utveckling samt dess framtida behov av kompetens.

De undervisningsfria dagarna är avsedda för självstudier, grupparbeten samt studiebesök/företagsbesök och gästföreläsningar. Under höstterminen 2013 har våra studerande haft olika gästföreläsningar: om digital fotografering, om Excosoft - ett modulbaserat verktyg för att bygga, hantera och förmedla teknisk dokumentation samt workshop i teknisk engelska med Declan Madden. Ledningsgruppsrepresentanter har också varit på besök och gett en klarare bild om branschen, vilken kompetens krävs, behövs och efterfrågas i framtiden. För att bekanta sig med branschen och få en inblick i arbetet i verkligheten organiseras regelbundna studiebesök för våra studerande. Hittills har de besökt Sandviks kontor i Svedala och ÅF i Malmö.

Teknikinformatör, distans

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module
LIA utomlands
Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan

Gör din LIA utomlands

Toggle module

Går du redan en yrkeshögskoleutbildning? Vill du göra din LIA-praktik i Europa? Ta kontakt med din utbildningshandläggare!