Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
YH-utbildningar inom samhällsbyggnad och byggteknik

YH-utbildningar inom samhällsbyggnad och byggteknik

Vi har flera yrkeshögskoleutbildningar inom samhällsbyggnad, bland annat som VA- och anläggningsprojektör och rörnätstekniker.

Alla YH-utbildningar innehåller en kvalificerad praktikperiod, LIA (lärande i arbete). Starta en karriär inom samhällsbyggnad. Anmäl dig till en YH-utbildning hos Folkuniversitetet.

 • Avancerad GIS-användare, Gävle/distans

  Utbildningen bedrivs i distansform med föreläsningar, övningsbok och laborationer. Ett antal obligatoriska träffar på kursorten Gävle ingår i utbildningen.

 • VA-projektör, Umeå

  Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • VA-projektör, Västerås

  För tillfället har vi inga nya intag för denna utbildning.

 • VA-projektör, Gävle

  För tillfället har vi inga nya intag för denna utbildning. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • VVS-ingenjör, Umeå

  VVS-ingenjörer skapar energieffektiva och välfungerande inomhusmiljöer för människor att arbeta och bo i. Som VVS-ingenjör kan du arbeta som projektledare för tekniska VVS-system i nybyggnationer eller ombyggnationer. Du kan även arbeta som konstruktör och designa tekniska system antingen för ett stort entreprenadbolag eller för ett mindre företag som specialiserat sig på VVS.

 • Fastighetsförvaltare, Umeå

  Efterfrågan på fastighetsförvaltare ökar i takt med att det byggs mer. Tillgången på yrkesgruppen är inte tillräcklig för att möta efterfrågan det närmaste året, vilket innebär att möjligheterna till arbete är goda. I tillväxtregionerna finns ett stort rekryteringsbehov och då kompetensen är svår att finna sker den främsta rekryteringen från andra arbetsgivare.

 • Fastighetsförvaltare, Jönköping

  Vill du jobba med att förvalta olika typer av fastigheter och arbeta i en expansiv bransch? Yrkeshögskoleutbildningen Fastighetsförvaltare är en 2,5-årig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Ansök senast 11 maj!

 • Energi- och fastighetstekniker, Karlstad

  Vill du jobba med service, problemlösning och energieffektivisering inom fastighetsområdet? Utbilda dig till energi- och fastighetstekniker!

 • Drift- och fastighetstekniker, Jönköping

  Vill du jobba praktiskt inom fastighetsbranschen med drift av bostäder och företagslokaler? Yrkeshögskoleutbildningen Drift- och fastighetstekniker är en 1,5-årig utbildning som berättigar till studiemedel. Det finns goda möjligheter till jobb efter avslutad utbildning. Ansök senast 11 maj!

 • Enstaka kurser inom samhällsbyggnad och byggteknik

  Vissa YH-utbildningar erbjuder enstaka kurser. Det innebär att du kan ansöka till delar av en utbildning.

Samhällsbyggnad, byggteknik

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module
LIA utomlands