Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Att studera på distans

Att studera på distans

Utbildningen är upplagd som distansutbildning i form av fjärrundervisning med 12 platsbundna fysiska träffar där föreläsningar och övningar är inplanerade. De platsbundnaträffarna som är obligatoriska genomförsFolkuniversitetet iUmeå.

De 12 platsbundna träffarna som är obligatoriska genomförs i Umeå, där genomgångar som innebär praktiskt handhavande eller kräver speciell vägledning gås igenom. Vi använder den webbaserade lärplattformen Moodle där Adobe Connect används som utbildningsstöd.

En administratör ansvarar för support och systemadministration. Moodle fungerar som en kommunikationsplattform mellan de studerande och utbildare Deltagarna ska kunna använda sig av mobiltelefoner, datorer och läsplattor för att hålla kontakt med kursen och ta del av materialet.

Distansplattformen som används innehåller också flertalet möjligheter att spela upp sessioner/ webbinarium i efterhand från undervisande personal. Därigenom ges den studerande möjligheten att se och lyssna till föreläsningarna vid upprepade tillfällen. Utbildningsledningen finns hela tiden tillhands för dig som studerande.

Fastighetsförvaltare, Umeå

Toggle module
Toggle module
Alla våra senioruniversitet

© 2020 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer