Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Data/IT

Yh-utbildningar inom IT

Gå en yrkeshögskoleutbildning inom IT och data på Folkuniversitetet. Du kan till exempel utbilda dig till apputvecklare eller IT-tekniker.

Vi har flera yrkeshögskoleutbildningar inom IT. Gemensamt är att de är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i nära samverkan med arbetslivet. Alla utbildningar innehåller en praktikperiod, LIA - lärande i arbete.

  • Office 365 / SharePoint Developer

    GÖTEBORG/MÖLNDAL. Det här är utbildningen är för dig som vill jobba med det senaste inom webb- och programutveckling! Microsofts Office 365/SharePoint är en av världens mest använda lösningar för företags infrastruktur och informationshantering. Du arbetar med att skräddarsy SharePoint utifrån de behov som företag och organisationer har.

  • Microsoft system- och infrastrukturspecialist

    GÖTEBORG/MÖLNDAL. Gillar du datorer och problemlösning? Har du lätt för att samarbeta? Som Microsoft system- och infrastrukturspecialist ansvarar du för utbyggnad, drift och underhåll av IT-system. Det är i hög grad ett serviceyrke. Du behöver vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa goda kundrelationer.  

  • IT-infrastrukturspecialist

    DALARNA. Det här är utbildningen för dig som tycker om problemlösning. Du har ett stort intresse för datorer och nätverk samt har förmågan att vara serviceminded och har lätt för att bygga goda kundrelationer.  

Data/IT

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module

Toggle module
Om Folkuniversitetetes yrkeshögskola

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer