Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Ekonomi, administration och försäljning

Yh-utbildningar inom ekonomi, administration och försäljning

Är du intresserad av ekonomi, försäljning eller administration? Arbeta som säljare, redovisningsekonom eller konceptutvecklare.

Vi erbjuder flera olika yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi och försäljning. YH-utbildningarna är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i nära samverkan med arbetslivet. Alla utbildningar innehåller en praktikperiod som kallas LIA (lärande i arbete).

  • Optikerassistent med säljkompetens och öga för stil

    UPPSALA. Som Optikerassistent är du inte bara assistent. Du är butiksvärd, säljare, glasögonstylist, verkstadspersonal och butikens ansikte utåt. Du har öga för stil och ett bra kundbemötande. Ingen dag är den andra lik. Välkommen med din ansökan till ett kreativt yrke med goda framtidsutsikter!

  • Redovisningsekonom med lönekompetens

    UPPSALA. Som Redovisningsekonom arbetar du löpande med bokföring, redovisning, deklaration, fakturering, ekonomisk rådgivning och bokslut på företag, organisationer och kommuner, eller som konsult på en redovisningsbyrå. Ansökan till hösten 2018 är stängd.

  • Internationell säljare och marknadsförare

    UMEÅ. Pågående utbildning. Företagens ökade internationalisering skapar ett behov av kompetens inom internationell försäljning och marknadsföring. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom B2B försäljning, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.

© 2018 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer