Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Ekonomi, administration, turism och försäljning

Yh-utbildningar inom ekonomi, försäljning, turism

Är du intresserad av ekonomi, försäljning, administration, turism? Arbeta som säljare, redovisningsekonom eller konceptutvecklare.

Vi erbjuder flera olika yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi och försäljning. YH-utbildningarna är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i nära samverkan med arbetslivet. Alla utbildningar innehåller en praktikperiod som kallas LIA (lärande i arbete).

  • Internationell säljare och marknadsförare

    UMEÅ. Företagens ökade internationalisering skapar ett behov av kompetens inom internationell försäljning och marknadsföring. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom B2B försäljning, e-handel, export, marknadsföring och projektledning. En fantastisk möjlighet för våra studerande är att de fr o m juni 2017 - juni 2019  ges möjligheten att genomföra sin LIA (Lärande i Arbete)  i valfritt EU-land. Folkuniversitetet har beviljats medel från Erasmus som möjliggör detta.

  • Kvalitets- och processutvecklare

    SÖDERTÄLJE. Ta nästa steg i karriären - utbilda dig till framtidsyrket Kvalitets- och processutvecklare! Utbildningen ger dig möjlighet att ta en nyckelroll i alla typer av företag och organisationer. Yrkeshögskoleutbildningen är en ettårig heltidsutbildning som berättigar till studiemedel. 

  • Konceptutvecklare för besöksnäring och småskaligt företagande

    DISTANS/TROLLHÄTTAN. Pågående utbildning. Koncept- och affärsutveckling inom turism och småskaligt företagande.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer