Internationell säljare och marknadsförare

UMEÅ. Pågående utbildning.

Företagens ökade internationalisering skapar ett behov av kompetens inom internationell försäljning och marknadsföring. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom B2B försäljning, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.

Internationell säljare och marknadsförare

Arbetsmarknaden
Företagens ökade internationalisering skapar generellt ett behov av kompetens inom
internationell försäljning och marknadsföring.
I och med de stora pensionsavgångarna kommer rekryteringsbehovet av säljare och marknadsförare med internationell kompetens vara stor de närmaste åren. Tillgången av välutbildad arbetskraft är en avgörande faktor och en förutsättning för etablering av nya verksamheter inom både varu- och tjänstesektorn.

Utbildningsstart:
Pågående utbildning. Inget intag 2018
Omfattning:
400 Yh-poäng, 2 år
Studietakt:
Heltid
Antal platser:
Antal veckor LIA:
Efter utbildningen kan du arbeta som:
Exportsäljare
Marknadskoordinator
Marknadsförare
Account Manager.

LIA i valfritt EU-land

En fantastisk möjlighet för våra studerande är att det från och med juni 2017 - juni 2019 ges möjligheten att genomföra sin LIA (Lärande i arbete) i valfritt EU-land. Folkuniversitetet har beviljats medel från Erasmus som möjliggör detta.

Lärande i arbete (LIA)

Under utbildningens 2 LIA-perioder (21 veckor) jobbar du i skarpt läge på olika arbetsplatser inom områdena marknadsföring och projektledning och internationell försäljning samt på uppdrag av företag genomför ett större examensarbete. Under LIA-perioderna och examensarbetet utvecklar du dina teoretiska kunskaper i praktiken och skapar kontakter som leder till jobb.

Kontakta oss för att göra en intresseanmälan.

Kontaktinformation:

Telefon: 090-71 14 15

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

© 2018 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer