Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
bild hälso- och sjukvård yh

Yh-utbildningar inom hälso- och sjukvård

Gå en yrkeshögskoleutbildning som leder till jobb inom hälso- och sjukvården. Inom vård och omsorg finns ständiga behov av arbetskraft.

Vi har flera utbildningar för dig som vill utbilda dig inom vård och socialt arbete. Till exempel tandsköterska och medicinsk sekreterare. Alla Yh-utbildningar är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i nära samverkan med arbetslivet. Utbildningarna innehåller en praktikperiod, LIA - lärande i arbete.

 • Medicinsk sekreterare

  FALUN. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstinget i Dalarna. Ansökningsomgången för 2017 är avslutad. Då vi fått in många ansökningar kommer inga restplatser att finnas tillgängliga denna omgång.

 • Medicinsk sekreterare

  UPPSALA. Vi startar en ny utbildningsomgång i september 2017. Ansökningstiden har gått ut.

 • Medicinsk sekreterare

  VARBERG. Medicinska sekreterare spelar en viktig roll för kvaliteten och säkerheten på det viktiga dokumentationsarbete som utförs inom sjukvården. Yrket har utvecklats mycket under de senaste tjugo åren och idag är efterfrågan stor på medicinska sekreterare med hög administrativ kompetens och kunskaper inom bland annat IT, ekonomi och juridik.

 • Tandsköterska

  FALUN. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet. Ansökningsomgången för 2017 är avslutad. Då vi fått in många ansökningar kommer inga restplatser att finnas tillgängliga denna omgång.

 • Tandsköterska

  UPPSALA. Utbildningen är på heltid och är tre terminer lång. Praktik, LIA, ingår i utbildningen. Du kan få praktikplats inom Upplands, Gävleborgs eller Stockholms län.

 • Tandsköterska

  ÖSTERSUND. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

 • Tandsköterska

  ÖREBRO. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

 • Tandsköterska

  LINKÖPING. Som tandsköterska arbetar du i ett serviceyrke med mycket patientkontakt och tillsammans med tandläkare och tandhygienister ingår du i ett tandvårdsteam. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet och utsikterna till jobb efter utbildningen är mycket goda. 

Hälsa

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer