Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Media

Yh-utbildningar inom media

Här hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom media och design. Du kan utbilda dig till bildbehandlare eller fotograf hos oss.

Som fotograf eller bildbehandlare arbetar du i en kreativ bransch med stora variationer i arbetet. 

  • Bildbehandlare

    STOCKHOLM. Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk och rörlig bild; som bildbehandling, retusch, tryckanpassning och colorgrading. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Vår utbildning är unik och den enda yrkesinriktade postproduktionsutbildningen i sitt slag i Sverige.

  • Teknikinformatör

    MALMÖ. Är du tekniker med stort intresse för kommunikation? Eller informatör med ett stort tekniskt intresse? Då borde du studera på vår ettåriga YH-utbildning till teknikinformatör. Vi ger dig verktygen till att utveckla din kommunikativa och pedagogiska förmåga. Du lär dig även hur du förmedlar tekniskt material på ett effektivt sätt i olika digitala kanaler.

  • Visuell kommunikatör Fotograf

    STOCKHOLM. Yrkeshögskoleutbildningen Visuell kommunikatör Fotograf är en 2,5-årig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som visuell kommunikatör fotograf skapar du visuella uttryck för olika typer av medier och uppdragsgivare.

Yrkeshögskola

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer