Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Miljövård och miljöskydd

Yh-utbildningar inom miljö och natur

Här hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom miljövård, miljöskydd och natur.

Folkuniversitetets yrkeshögskola har kontakt med företag i miljöbranschen, och tillsammans skapar vi utbildningar för framtiden. Vad vill du arbeta med?

 • Arbetsmiljöingenjör

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Pågående utbildning. Arbetsmiljöingenjörens roll är att ta ett helhetsgrepp om både den fysiska och den psykosociala arbetsmiljön i en organisation. Som nyutbildad arbetsmiljöingenjör går du en ljus framtid till mötes då efterfrågan på kompetensen är stor.

 • Kvalificerad viltförvaltare med fördjupning ekosystemtjänster

  Aktuellt: Nu har vår YH-utbildning till Viltförvaltare startat. Utbildningen genomförs på distans med ett antal gemensamma seminarium. Första seminariedagarna, 1-3 sep, genomfördes på Östad Säteri utanför Alingsås där studerande från hela Sverige träffades för första gången. Ett tack till Östad Stiftelse som låter utbildningen använda deras kursanläggning i historisk miljö!

 • Trädgårdsmästare – Hälsa, kultur och miljö

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Pågående utbildning. Vill du utveckla trädgårdar och parker där besökarna är i fokus? Då är utbildningen Trädgårdsmästare – hälsa, kultur och miljö något för dig. Den sker på Gunnebo Slott och Trädgårdar och ger dig praktiska och teoretiska kunskaper om allt från odling till skötsel av landskap och kulturmiljöer. Hälsofrämjande och ekologiska perspektiv är självklara beståndsdelar.

 • Kvalitets- och miljöledare

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Pågående utbildning. Vill du kunna leda förändringsarbete inom stora och små organisationer? Efter utbildningen kan du arbeta som huvudansvarig för en organisations kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Miljö och natur

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer