Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Miljövård och miljöskydd

Yh-utbildningar inom miljö och natur

Här hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom miljövård, miljöskydd och natur.

Folkuniversitetets yrkeshögskola har kontakt med företag i miljöbranschen, och tillsammans skapar vi utbildningar för framtiden. Vad vill du arbeta med?

  • Kvalificerad viltförvaltare med fördjupning ekosystemtjänster

    AKTUELLT! 25 jan 2018 Idag fick vi det glädjande beskedet att myndigheten för yrkeshögskolan beviljat statsbidrag för utbildningen till Viltförvaltare. Vi kan nu se fram emot ytterligare två utbildningsstarter men kan i dagsläget inte säga så mycket mer. Vi som arbetar med utbildningen kommer nu att fatta beslut om bl.a. när utbildningen skall starta och när vi skall öppna för att inkomma med ansökan. Så fort vi tagit dessa viktiga beslut kommer vi att lägga ut information på vår hemsida. Så till er som är intresserade kan vi just nu bara säga; håll utkik och välkomna med ansökan när den öppnar!

  • Trädgårdsmästare – Hälsa, kultur och miljö

    GÖTEBORG/MÖLNDAL. Vill du utveckla trädgårdar och parker där besökarna är i fokus? Då är utbildningen Trädgårdsmästare - hälsa, kultur och miljö något för dig. Den sker på Gunnebo Slott och Trädgårdar och ger dig praktiska och teoretiska kunskaper om allt från odling till skötsel av landskap och kulturmiljöer. Hälsofrämjande och ekologiska perspektiv är självklara beståndsdelar.

Miljövård, miljöskydd

Toggle module
Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module

Toggle module
Om Folkuniversitetetes yrkeshögskola

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer