Ansökan Kvalificerad viltförvaltare med fördjupning ekosystemtjänster

Kvalificerad Viltförvaltare med fördjupning ekosystemtjänster, Distans (Trollhättan)

Här fyller du i ansökan till yrkeshögskoleutbildningen Kvalificerad viltförvaltare med fördjupning ekosystemtjänsterbesöksnäring och bifogar dina intyg.

Ansökan

Du gör en ansökan per utbildning och måste därmed göra en ny ansökan samt bifoga dina dokument till varje utbildning du söker.

Kompletteringar

Din ansökan måste vara komplett vid ansökningstillfället för att ansökan ska behandlas. Det är endast möjligt att komplettera fram till sista kompletteringsdag den 19 juni med behörighetsgivande studier som pågår under våren, till exempel gymnasiestudier, behörighetsgivande kurs i vuxenutbildningen.

Som sökande har du själv ansvar för att kontrollera att alla de handlingar som du vill bifoga till din ansökan skickas in. Viktigt att bifoga med din ansökan är:
- kopia på körkort
- kopia på jägarexamen (med tydliga resultat från de olika delproven)
- CV
- Personligt brev

Besked om antagning

Besked om antagning kommer att lämnas så snart som möjligt, dock tidigast vecka 26.

Bifogade filer

Namnge dina dokument med vad det innehåller. Till exempel Personligt brev, Gymnasiebetyg och så vidare.

Utländska betyg

Utländska betyg ska vara översatta till svenska av en auktoriserad översättare och bedömda av UHR.

Vill du sända dina bilagor via post, skicka de då till:
Folkuniversitetet
Att: Melker Gårdewall

Information om behandling av personuppgifter

De uppgifter du lämnar i din ansökan registreras och behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Läs mer här.