Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Samhällsbyggnad, YH

Yh-utbildningar inom samhällsbyggnad och byggteknik

Vi har flera YH-utbildningar inom samhällsbyggnad, bland annat som VA- och anläggningsprojektör och rörnätstekniker.

Starta en karriär inom samhällsbyggnad. Anmäl dig till en yh-utbildning hos Folkuniversitetet.

 • Avancerad GIS-användare, distans

  GÄVLE. Utbildningen bedrivs i distansform med föreläsningar, övningsbok och laborationer. Ett antal obligatoriska träffar på kursorten Gävle ingår i utbildningen.

 • Fastighetsförvaltare

  JÖNKÖPING. Yrkeshögskoleutbildningen Fastighetsförvaltare är en 2,5-årig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som fastighetsförvaltare har du det affärsmässiga ansvaret för en eller flera fastigheter. 

 • Säkerhets- och trygghetskoordinator

  MALMÖ. Vill du vara med och skapa ett samhälle där människor känner sig lugna och trygga? Om du väljer att studera till säkerhets- och trygghetskoordinator kan du bidra på flera olika sätt. Kanske vill du arbeta som säkerhetsledare, verksamhetsledare eller leda projekt inom säkerhet och trygghet? Du får en bra grund för att förstå problematik samt koordinera inom områdena säkerhet, trygghet och evenemang. Utbildningen genomförs i samarbete med Företagsuniversitetet. 

 • VA-projektör, Mölndal

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • VA-projektör, Umeå

  UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands. Utbildningen till VA-projektör ger dig kompetenser inom CAD, projektledning, certifiering BAS P/U, arbete på väg 1-3 a, entreprenadjuridik och VA-projektering.

Samhällsbyggnad, byggteknik

Toggle module

VA-projektör - din nya karriär

Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer