Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Samhällsbyggnad, YH

Yh-utbildningar inom samhällsbyggnad

Vi har flera YH-utbildningar inom samhällsbyggnad, bland annat som VA- och anläggningsprojektör och rörnätstekniker.

Starta en karriär inom samhällsbyggnad. Anmäl dig till en yh-utbildning hos Folkuniversitetet.

 • Avancerad GIS-användare, distans

  GÄVLE. Utbildningen bedrivs i distansform med föreläsningar, övningsbok och laborationer. Ett antal obligatoriska träffar på kursorten Gävle ingår i utbildningen. Nästa kursstart är planerad till 28 augusti 2017. Välkommen med din ansökan!   

 • Fastighetsförvaltare

  JÖNKÖPING. Yrkeshögskoleutbildningen Fastighetsförvaltare är en tvåårig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som fastighetsförvaltare har du det affärsmässiga ansvaret för en eller flera fastigheter. Ansökan till hösten 2017 är stängd, är du intresserad av att gå utbildningen? Hör av dig till oss i augusti för eventuella restplatser. 

 • Säkerhets- och trygghetskoordinator

  MALMÖ. Vill du vara med och skapa ett samhälle där människor känner sig lugna och trygga? Om du väljer att studera till säkerhets- och trygghetskoordinator kan du bidra på flera olika sätt. Kanske vill du arbeta som säkerhetsledare, verksamhetsledare eller leda projekt inom säkerhet och trygghet? Du får en bra grund för att förstå problematik samt koordinera inom områdena säkerhet, trygghet och evenemang. Utbildningen genomförs i samarbete med Företagsuniversitetet. 

 • VA-projektör, Mölndal

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • VA-projektör

  MALMÖ. När landets infrastruktur förändras på grund av förtätning av städer och klimatanpassning behövs kreativa lösningar. Utbildningen lär dig använda program för ritningar och modeller, underlag och beräkningar. Som VA-projektör kommer du att ha en viktig roll i samhället. Utbildningen finns på flera orter i landet, till exempel i Växjö.

 • VA-projektör

  UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands. Utbildningen till VA-projektör ger dig kompetenser inom CAD, projektledning, certifiering BAS P/U, arbete på väg 1-3 a, entreprenadjuridik och VA-projektering. En fantastisk möjlighet för våra studerande är att det från och med juni 2017 - juni 2019 ges möjligheten att genomföra sin LIA (Lärande i arbete) i valfritt EU-land. Folkuniversitetet har beviljats medel från Erasmus som möjliggör detta.  

 • VA-projektör

  VÄXJÖ. När landets infrastruktur förändras på grund av förtätning av städer och klimatanpassning behövs kreativa lösningar. Utbildningen lär dig använda program för ritningar och modeller, underlag och beräkningar. Som VA-projektör kommer du att ha en viktig roll i samhället.

Samhällsbyggnad

Toggle module

VA-projektör - din nya karriär

Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer