Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Samhällsbyggnad, YH

Yh-utbildningar inom samhällsbyggnad

Vi har flera YH-utbildningar inom samhällsbyggnad, bland annat som VA- och anläggningsprojektör och rörnätstekniker.

Starta en karriär inom samhällsbyggnad. Anmäl dig till en yh-utbildning hos Folkuniversitetet.

 • Avancerad GIS-användare, distans

  GÄVLE. Utbildningen bedrivs i distansform med föreläsningar, övningsbok och laborationer. Ett antal obligatoriska träffar på kursorten Gävle ingår i utbildningen. Nästa kursstart är planerad till 28 augusti 2017. Välkommen med din ansökan!   

 • Fastighetsförvaltare

  JÖNKÖPING. Yrkeshögskoleutbildningen Fastighetsförvaltare är en tvåårig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som fastighetsförvaltare har du det affärsmässiga ansvaret för en eller flera fastigheter.

 • Säkerhets- och trygghetskoordinator

  MALMÖ. Vill du vara med och skapa ett samhälle där människor känner sig lugna och trygga? Om du väljer att studera till säkerhets- och trygghetskoordinator kan du bidra på flera olika sätt. Kanske vill du arbeta som säkerhetsledare, verksamhetsledare eller leda projekt inom säkerhet och trygghet? Du får en bra grund för att förstå problematik samt koordinera inom områdena säkerhet, trygghet och evenemang. Utbildningen genomförs i samarbete med Företagsuniversitetet.

 • VA-projektör

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • VA-projektör

  MALMÖ. Kan du tänka i 3D? Vill du bli bra på att hitta lösningar för hur vatten ska distribueras? Då kan du arbeta som VA-projektör - ett tekniskt yrke som gör dig delaktig i samhällsplaneringen. När landets infrastruktur förändras på grund av t ex förtätning av städer och klimatanpassning behövs kreativa lösningar. Som vatten-och avloppsprojektör arbetar du med hur dricksvatten distribueras och hur avloppsvatten och regnvatten omhändertas. Du kommer ha en viktig roll i samhället, som påverkar alla människor. Utbildningen lär dig använda program för ritningar och modeller, underlag och beräkningar.  

 • VA-projektör

  UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands. Ansökan öppnar den 6  februari 2017

 • VA-projektör

  VÄXJÖ. Kan du tänka i 3D? Vill du bli bra på att hitta lösningar för hur vatten ska distribueras? Då kan du arbeta som VA-projektör - ett tekniskt yrke som gör dig delaktig i samhällsplaneringen. När landets infrastruktur förändras på grund av t ex förtätning av städer och klimatanpassning behövs kreativa lösningar. Som vatten-och avloppsprojektör arbetar du med hur dricksvatten distribueras och hur avloppsvatten och regnvatten omhändertas. Du kommer ha en viktig roll i samhället, som påverkar alla människor. Utbildningen lär dig använda program för ritningar och modeller, underlag och beräkningar.

Samhällsbyggnad

Toggle module

VA-projektör - din nya karriär

Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer