Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Samhällsbyggnad, YH

Yh-utbildningar inom samhällsbyggnad

Vi har flera YH-utbildningar inom samhällsbyggnad, bland annat som VA- och anläggningsprojektör och rörnätstekniker.

Starta en karriär inom samhällsbyggnad. Anmäl dig till en yh-utbildning hos Folkuniversitetet.

 • Arbetsmiljöingenjör

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Pågående utbildning. Arbetsmiljöingenjörens roll är att ta ett helhetsgrepp om både den fysiska och den psykosociala arbetsmiljön i en organisation. Som nyutbildad arbetsmiljöingenjör går du en ljus framtid till mötes då efterfrågan på kompetensen är stor.

 • Anläggningsprojektör

  FALUN. Pågående utbildning. Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

 • Byggproduktionsingenjör, hållbart byggande

  ALINGSÅS. Pågående utbildning. Från år 2020 ska nyproducerade hus uppfylla kravet på minimalt energibehov. Som utbildad byggproduktionsingenjör med kunskapen att bygga hållbart blir du attraktiv på framtidens arbetsmarknad.

 • Avancerad GIS-användare, distans

  GÄVLE. Utbildningen bedrivs i distansform med föreläsningar, övningsbok och laborationer. Ett antal obligatoriska träffar på kursorten Gävle ingår i utbildningen. Nästa kursstart är planerad till 28 augusti 2017. Välkommen med din ansökan!   

 • Fastighetsförvaltare

  JÖNKÖPING. Yrkeshögskoleutbildningen Fastighetsförvaltare är en tvåårig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som fastighetsförvaltare har du det affärsmässiga ansvaret för en eller flera fastigheter.

 • Kvalitets- och miljöledare

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Pågående utbildning. Vill du kunna leda förändringsarbete inom stora och små organisationer? Efter utbildningen kan du arbeta som huvudansvarig för en organisations kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

 • VA-projektör

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • VA-projektör

  MALMÖ. Vill du utforma vattenhanteringen i samhället? Då ska du utbilda dig till vatten- och avloppsprojektör. Under utbildningen kommer du lära dig om olika sytem, funktioner och dimensionering. Du kommer göra beräkningar och rita i CAD samt lära dig hur dricksvatten distribueras och hur avloppsvatten och dagvatten avlägsnas. En va-projektör fyller en viktig samhällsfunktion och kommer alltid att behövas då infrastruktur förändras på grund av t ex förtätning av städer, klimatanpassning och skyfallsproblematik.

 • VA-projektör

  UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands. Ansökan öppnar den 6  februari 2017

 • VA-projektör

  VÄXJÖ. Vill du utforma vattenhanteringen i samhället? Då ska du utbilda dig till vatten- och avloppsprojektör. Under utbildningen kommer du lära dig om olika sytem, funktioner och dimensionering. Du kommer göra beräkningar och rita i CAD samt lära dig hur dricksvatten distribueras och hur avloppsvatten och dagvatten avlägsnas. En va-projektör fyller en viktig samhällsfunktion och kommer alltid att behövas då infrastruktur förändras på grund av t ex förtätning av städer, klimatanpassning och skyfallsproblematik.

Samhällsbyggnad

Toggle module

VA-projektör - din nya karriär

Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer