Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Samhällsbyggnad, YH

Yh-utbildningar inom samhällsbyggnad

Vi har flera YH-utbildningar inom samhällsbyggnad, bland annat som VA- och anläggningsprojektör och rörnätstekniker.

Starta en karriär inom samhällsbyggnad. Anmäl dig till en yh-utbildning hos Folkuniversitetet.

 • Anläggningsprojektör

  FALUN. Pågående utbildning. Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

 • Avancerad GIS-användare, distans

  GÄVLE. Utbildningen bedrivs i distansform med föreläsningar, övningsbok och laborationer. Ett antal obligatoriska träffar på kursorten Gävle ingår i utbildningen. Nästa kursstart är planerad till 28 augusti 2017 och ansökningsperioden beräknas starta 1 februari 2017. Välkommen med din ansökan!   

 • Fastighetsförvaltare

  JÖNKÖPING. Yrkeshögskoleutbildningen Fastighetsförvaltare är en tvåårig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som fastighetsförvaltare har du det affärsmässiga ansvaret för en eller flera fastigheter.

 • VA-projektör

  GÖTEBORG/MÖLNDAL. Pågående utbildning. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • VA-projektör

  MALMÖ. Pågående utbildning. Vill du vara med och skapa en vattentät värld? Dricksvattnet är vårt viktigaste livsmedel och dricksvattenförsörjning är en viktig förutsättning för att samhället ska fungera. För att möta utmaningarna som framtiden ställer VA-branschen inför måste man säkra tillgången till personalkompetens med relevant utbildning.

 • VA-projektör

  UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands. Ansökan öppnar i februari 2017

 • VA-projektör

  VÄXJÖ. Pågående utbildning. Vill du vara med och skapa en vattentät värld? Dricksvattnet är vårt viktigaste livsmedel och dricksvattenförsörjning är en förutsättning för att samhället ska fungera. För att möta utmaningarna som framtiden ställer VA-branschen inför måste man säkra tillgången till personalkompetens med relevant utbildning.

Samhällsbyggnad

Toggle module

VA-projektör - din nya karriär

Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer