Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
bild hälso- och sjukvård yh

Yh-utbildningar inom hälso-, sjukvård och socialt arbete

Gå en yrkeshögskoleutbildning som leder till jobb inom hälso- och sjukvården. Inom vård och omsorg finns ständiga behov av arbetskraft.

Vi har flera utbildningar för dig som vill utbilda dig inom vård och socialt arbete. Till exempel tandsköterska och medicinsk sekreterare. Alla Yh-utbildningar är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i nära samverkan med arbetslivet. Utbildningarna innehåller en praktikperiod, LIA - lärande i arbete.

 • Medicinsk sekreterare

  FALUN. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstinget i Dalarna.

 • Medicinsk sekreterare

  UPPSALA. Medicinska sekreterare har många och varierande arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård. Att vara noggrann och ha känsla för service är bra egenskaper för en medicinsk sekreterare, liksom att ha intresse för språk och människor. Välkommen med din ansökan för utbildningsstart i september 2018!

 • Medicinsk sekreterare

  VARBERG. Medicinska sekreterare spelar en viktig roll för kvaliteten och säkerheten på det viktiga dokumentationsarbete som utförs inom sjukvården. Yrket har utvecklats mycket under de senaste tjugo åren och idag är efterfrågan stor på medicinska sekreterare med hög administrativ kompetens och kunskaper inom bland annat IT, ekonomi och juridik.

 • Socialpedagog

  ÖSTERSUND. Socialpedagog är ett yrke för dig som vill engagera dig i andra människor och som är intresserad av att arbeta med positivt förändringsarbete på olika sätt. Som socialpedagog är du med och bidrar på ett konkret sätt till att stötta människor i att leva självständiga välfungerande liv.

 • Tandsköterska

  FALUN. Utbildningen är på heltid och är drygt tre terminer lång. LIA, lärande i arbete, ingår i utbildningen. Du kan få LIA-plats inom Folktandvården Dalarna och inom den privata sektorn. Välkommen att ansöka till utbildningsstart september 2018!

 • Tandsköterska

  UPPSALA. Utbildningen är på heltid och är drygt tre terminer lång. LIA, lärande i arbete, ingår i utbildningen. Du kan få LIA-plats inom Upplands, Gävleborgs eller Stockholms län. Välkommen att ansöka till utbildningsstart september 2018!

 • Tandsköterska

  ÖREBRO. Utbildningen är på heltid och är drygt tre terminer lång. LIA, lärande i arbete, ingår i utbildningen. Du kan få LIA-plats inom Foktandvården Örebro. Välkommen att ansöka till utbildningsstart september 2018!

 • Tandsköterska

  LINKÖPING. Som tandsköterska arbetar du i ett serviceyrke med mycket patientkontakt och tillsammans med tandläkare och tandhygienister ingår du i ett tandvårdsteam. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet och utsikterna till jobb efter utbildningen är mycket goda. 

 • Tandsköterska

  VISBY. Som tandsköterska arbetar du i ett serviceyrke med mycket patientkontakt och tillsammans med tandläkare och tandhygienister ingår du i ett tandvårdsteam. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet och utsikterna till jobb efter utbildningen är mycket goda.

 • Tandsköterska

  ÖSTERSUND. Pågående utbildning. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer