Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Yh i Göteborg/Mölndal

YH i Göteborg/Mölndal

Folkuniversitetet har YH-utbildningar inom flera olika branscher. Utbildningarna är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i samarbete med arbetslivet.

 • Som arbetsmiljöingenjör tar du ett helhetsgrepp om arbetsmiljöfrågorna i organisationer och företag. Jobbet passar dig som vill ha ett spännande och praktiskt yrke som vilar på en gedigen teoretisk grund.

  Arbetsmiljöingenjör

  Som arbetsmiljöingenjör tar du ett helhetsgrepp om arbetsmiljöfrågorna i organisationer och företag. Jobbet passar dig som vill ha ett spännande och praktiskt yrke som vilar på en gedigen teoretisk grund.

 • Som fukttekniker har du ett komplext och spännande jobb där du hanterar fuktskador och arbetar förebyggande, till exempel vid nybyggnationer. Utbildningen är unik i Sverige.

  Fukttekniker

  Som fukttekniker har du ett komplext och spännande jobb där du hanterar fuktskador och arbetar förebyggande, till exempel vid nybyggnationer. Utbildningen är unik i Sverige.

 • GÖTEBORG. Gillar du datorer och problemlösning? Har du lätt för att samarbeta? Som Microsoft system- och infrastrukturspecialist ansvarar du för utbyggnad, drift och underhåll av IT-system. Det är i hög grad ett serviceyrke. Du behöver vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa goda kundrelationer.

  Microsoft system- och infrastrukturspecialist

  GÖTEBORG. Gillar du datorer och problemlösning? Har du lätt för att samarbeta? Som Microsoft system- och infrastrukturspecialist ansvarar du för utbyggnad, drift och underhåll av IT-system. Det är i hög grad ett serviceyrke. Du behöver vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa goda kundrelationer.

 • Vill du ha aktuella och verklighetsnära kunskaper och kompetens inom säkerhet, trygghet och evenemang och bli attraktiv på arbetsmarknaden idag och i morgon?

  Säkerhets- och trygghetskoordinator

  Vill du ha aktuella och verklighetsnära kunskaper och kompetens inom säkerhet, trygghet och evenemang och bli attraktiv på arbetsmarknaden idag och i morgon?

 • Vissa YH-utbildningar erbjuder enstaka kurser. Det innebär att du kan ansöka till delar av en utbildning.

  Enstaka kurser, Göteborg

  Vissa YH-utbildningar erbjuder enstaka kurser. Det innebär att du kan ansöka till delar av en utbildning.

 • Om du saknar någon behörighet i din ansökan till en av Folkuniversitetets Yh-utbildningar kan vi eventuellt hjälpa dig med att nå den behörigheten genom en preparandkurs (prep-kurs).

  Preparandkurser

  Om du saknar någon behörighet i din ansökan till en av Folkuniversitetets Yh-utbildningar kan vi eventuellt hjälpa dig med att nå den behörigheten genom en preparandkurs (prep-kurs).

Toggle module
Myndigheten för yrkeshögskolan
Toggle module
LIA utomlands