Sök Meny
Ansökan Trädgårdsmästare – Hälsa, kultur och miljö, GÖTEBORG/MÖLNDAL

Ansökan Trädgårdsmästare – Hälsa, kultur och miljö, GÖTEBORG/MÖLNDAL

Här fyller du i ansökan och bifogar dina intyg.

OBS! Ansökan är för tillfället inte aktiv!

Så här ansöker du

Läs igenom instruktionerna noggrant innan du fyller i din ansökan. För att vi ska kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att den är komplett med betygskopior, arbetsintyg och andra merithandlingar som efterfrågas eller som du vill åberopa. Information om vilka handlingar som behövs för utbildningen Trädgårdsmästare finns under rubriken Behörighet och urval. Observera att vi inte accepterar utdrag från t ex antagning.se. De flesta kommunala bibliotek tillhandahåller möjligheten att scanna dokument om du är i behov av det. Det går också bra att fotografera av handlingar med exempelvis mobil förutsatt att innehållet framgår klart och tydligt.

För att ansöka till Trädgårdsmästare ska din ansökan innehålla följande dokument:

 * Betyg som styrker din grundläggande och särskilda behörighet.

* Arbetsintyg från samtliga arbetsplatser du vill åberopa i ansökan som visar på när du påbörjade och avslutade anställningen, omfattning (heltid, deltid etc) samt vilka arbetsuppgifter du haft.

* CV med information om utbildningar, anställningar mm (ange tidsperiod för respektive anställning) Innan du skickar din ansökan, kontrollera att alla uppgifter är korrekt ifyllda och att alla bilagor finns med!

Sista ansökningsdag

Ansökningsperioden är inaktiverad inför kommande utbildning. Besked om ansökningsstart och -slut kommer när vår planering är färdig.

Besked om antagning

Besked om antagning lämnas skriftligt via mail i början av juni. Det är därför viktigt att du lämnar korrekt e-postadress i samband med din ansökan. Blir du antagen vill vi att du bekräftar din plats senast xxxxx, annars går din plats förlorad. Har du däremot inte blivit antagen men är behörig blir du placerad på en reservlista. Om någon antagen tackar nej till sin plats fyller vi på med reserver och ger besked så snart vi kan. Som reserv kan du få en kallelse till start så sent som någon vecka eller två in på terminen.

Frågor kring behörighet

Ni kommer att kunna kontakta vår studie- och yrkesvägledare. Mer information kommer.

Uppgifter som har lämnats i din ansökan kommer att sparas i Folkuniversitetets interna register. Vid förfrågan kan dessa uppgifter komma att lämnas ut till Myndigheten för yrkeshögskolan och/eller SCB.

Tack för att du valt att söka en utbildning hos oss på Folkuniversitetet!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila