Du är här:

Studentdagen 2018

Publicerad: 2018-06-05 17:02

Vilken fantastisk dag!

Så var det dags för avsked. Det blev mycket skratt och tårar idag när skolans personal hade sina två avgångsklasser samlade för en sista gång.

Morgonen började med fotografering och sedan blev det lunch på Göteborgs nations restaurang Galejan i centrum.

Efter en god lunch bjöd mentorerna sina elever på diplom och traditionsenlig film! En rolig musikvideo med lärarnas spex blandad med fotominnen från de senaste tre åren.

Avslutningsvis begav sig alla till den vackra Humanistiska teatern vid Engelska parken, där rektor Patrik höll ett minnesvärt tal och delade ut betygen. Sist, men inte minst, fick årets sipendiater sina priser: Nor Hammoud SAM 15 och Jesycah Rybrant HUM 15 för högsta meritvärde, samt Padasht Barzanji HUM 15 och Wilma Johansson SAM 15 för fint kamratskap och för att de varit goda representanter för Internationella gymnasiet Uppsala.