Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

Studieresor: Arkiv

Här i vårt arkiv kommer vi att lägga upp reseberättelserna från föregående års studieresor.

Skolan har som tradition att låta eleverna delta i en längre studieresa till annat land. Under hösten i åk 2 börjar förberedelserna inför resorna. Då får du välja ditt resmål; en studieresa till Indien eller till Berlin.

På resan till Indien följer i regel tre lärare med och resan pågår under tre veckor. Om du är nyfiken på att se och läsa om tidigare studieresor, kan du också gå in under fliken Studieresor och Hälsningar från Indien 2019, där dagboksanteckningar och fotografier har publicerats löpande. 

På resan till Berlin följer också tre lärare med. Ni bor på vandrarhem och under den två veckor långa studieresan går ni igenom ett väl genomarbetat program med många intressanta programpunkter varje dag. Ni besöker också och lär er känna elever på en gymnasieskola i Berlin. 

Ett viktigt kriterium för att få möjlighet att delta på studieresorna, är att du som elev inte har för hög frånvaro. Väljer du att inte delta i någon av resorna får du särskilda uppgifter att jobba med hemma och på skolan.

Elevsidor

Toggle module