Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Program Internationella Gymnasiet

Program med tydligt fokus

På Internationella gymnasiet kan du läsa Humanistiska programmet HUM-kultur eller Samhällsvetenskapsprogrammet SAM-samhälle. Från och med hösten 2020 erbjuder vi också Samällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteende.

Oberoende vilket program du väljer vävs det internationella perspektivet in i all undervisning. På våra studieresor tar vi undervisningen ut i världen, oavsett om destinationen är Barcelona, Brighton eller Birka. Efter tre år är du väl förberedd för högre studier i Sverige eller någon annanstans på vår planet.

Vi utmanar dig

I undervisningen har vi ett tydligt fokus. Vi ställer krav och vi utmanar dig. Vi vill se dig ta några rejäla kliv i din utveckling under din tid här på Internationella. Framförallt vill vi ge dig en inspirerande resa mot nya mål i livet. Vilka de än kan vara.

SPRINT – språkintroduktion

På skolan har vi även SPRINT, Introduktionsutbildning för nyanlända elever. Utbildningen har fokus på svenska språket för att du som elev ska kunna gå vidare till något annat program i gymnasieskolan eller annan utbildning. SPRINT är inte sökbar utan individuellt anpassad efter varje enskild elevs behov.

Program

Toggle module
Toggle module
Toggle module
SAM-beteende
Toggle module