Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Johannes Hedberggymnasiet, Malmö

Johannes Hedberggymnasiet

På Johannes Hedberggymnasiet låter vi dig växa, se möjligheter och tänka i nya banor. Här lär du dig att ta ansvar för dina egna studier och resultat. Det behöver du kunna när du studerar vidare på högskola eller universitet. Det är så vi arbetar – för hela din framtid.

Hos oss får du vara den du är. Bli sedd och accepterad. Vi lär av varandra och arbetar mycket tillsammans. Teamwork har du nytta av hela livet, i alla yrkesroller.

Varmt välkommen - din resa börjar här!

 • Nästa öppet hus är lördagen den 23 november 2019

  Välkommen på Öppet Hus

  Nästa öppet hus är lördagen den 23 november 2019

 • På vår skola finns Naturvetenskapsprogrammet (NA) med inriktningarna natur-natur och natur-samhälle och Samhällsvetenskapsprogrammet (SA) med inriktningarna samhälle-samhälle, samhälle-beteendevetenskap och från ht-19 även inriktningen medier, information och kommunikation. Vi har också en klass med elever som läser introduktionsprogrammet.

  Våra program och poängplaner

  På vår skola finns Naturvetenskapsprogrammet (NA) med inriktningarna natur-natur och natur-samhälle och Samhällsvetenskapsprogrammet (SA) med inriktningarna samhälle-samhälle, samhälle-beteendevetenskap och från ht-19 även inriktningen medier, information och kommunikation. Vi har också en klass med elever som läser introduktionsprogrammet.

 • Våra elever kan välja mellan ett brett utbud av lunchrestauranger med allt från asiatisk buffé och poké bowls till wraps, sallader och soppor.

  Lunch på stan

  Våra elever kan välja mellan ett brett utbud av lunchrestauranger med allt från asiatisk buffé och poké bowls till wraps, sallader och soppor.

 • Hälsobanken är en prisbelönt satsning och en möjlighet för eleverna att utöva regelbunden fysisk aktivitet.

  Hälsobanken

  Hälsobanken är en prisbelönt satsning och en möjlighet för eleverna att utöva regelbunden fysisk aktivitet.

Aktuellt

Toggle module

En nyhet på skolan är att vi erbjuder inriktningen Medier, information och kommunikation på Samhällsprogrammet. Vi kommer att flytta in i nyrenoverade lokaler på Södergatan under 2020.

Toggle module
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg
042-38 56 03 (SA), 042-21 53 86 (NA)
jhg@folkuniversitetet.se