Du är här:
Betygssättning på JHG

Publicerad: 2010-12-15 13:26

”Skolinspektionen bedömer att betyg i historia A, kemi A och svenska B sätts utifrån en likvärdig, allsidig och saklig värdering.”

Skolinspektionen har under hösten 2010 granskat betygssättningen i historia A, kemi A och svenska B. De har granskat 35 skolor, varav en var Johannes Hedberggymnasiet. Efter två dagars intervjuer med lärare och elever har de kommit fram till att vi följer Skolverkets föreskrifter och inga åtgärder måste vidtas. ”Betygssättningen på Johannes Hedberggymnasiet har en tydlig förankring i kursmål och betygskriterier… Skolinspektionen bedömer att Johannes Hedberggymnasiet i Helsingborg fungerar väl gällande granskningspunkterna och lämnar ärendet utan ytterligare åtgärd”

Detta är en form av kvalitetssäkring som visar att vi ger våra elever en likvärdig, allsidig och saklig värdering vid betygssättning. Vi är mycket glada över resultatet och fortsätter arbeta i samma anda!

Öppet Hus

Toggle module

Välkommen till Öppet Hus lördagen den 24/11 2018  kl 10-13!

SA programmet på Trädgårdsgatan 25 och NA programmet på Gasverksgatan 17

Inloggning till Schoolsoft

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA) Box 7124