Du är här:
Kungen delar ut pris till JHG elev

Kung Carl XVI Gustaf delar ut stipendiet Kompassrosen till Aliya Sabir för hennes arbete med organisationen Ung Integration.

Aliya är grundare av organisationen Ung Integration och hon får utmärkelsen därför att hon "med ett inkluderande ledarskap fyllt av omtanke och drivkraft vågar visa vägen och göra skillnad i integrationen av unga". Bakom stipendiet står Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap och stipendiebeloppet uppgår till 50 000:-..Ung Integration startade i Johannes Hedberggymnasiets lokaler för att ge unga nyanlända en chans att träffa andra unga och prata svenska och umgås tillsammans.Nu är förhoppningen att konceptet ska spridas till andra städer.

Öppet Hus

Toggle module

Lördagen den 24/11 2018  kl 10-13 visar vi upp vår skola.

SA programmet på Trädgårdsgatan 25 och NA programmet på Gasverksgatan 17.

Rektor berättar om skolan varje halvtimme från kl 10.15-12.45.

Schoolsoft

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg