Du är här:
Prisbelönt lärare ger unik kurs på skolan

Vi är så stolta över vår lärare Malin Gutestam. Först tilldelades hon Sveriges största lärarpris, HELGE priset, på 125 000:- för kursen Unga Hjärnor som hon håller för alla elever på skolan. Hon använde sedan pengarna för att skriva en bok baserat på kursen, och nu har boken blivit nominerad till det ansedda Publishingpriset.

Malin har en magisterexamen i neurovetenskap och på hennes kurs Unga Hjärnor får eleverna ta del av forskning om hur tonårshjärnan fungerar och hur de praktiskt kan tillämpa den för att få en bättre studieteknik, må bättre och bli hjärnsmarta.Bokens namn är Hjärnskap - för tonårshjärnan.

Öppet Hus

Toggle module

Lördagen den 24/11 2018  kl 10-13 visar vi upp vår skola.

SA programmet på Trädgårdsgatan 25 och NA programmet på Gasverksgatan 17.

Rektor berättar om skolan varje halvtimme från kl 10.15-12.45.

Schoolsoft

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg