Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Våra program

Kungstensgymnasiets program

Välj mellan Ekonomiprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet eller Estetiska programmet.

Alla våra program har en Europaprofil med utlandspraktik eller yrkespraktik i årskurs 3. Språkundervisningen i moderna språk sker med lärare som undervisar i sina modersmål. Hos oss får du alla förutsättningar för fortsatta studier och karriärmöjligheter i Sverige eller Europa.

Om du undrar något om ditt gymnasieval eller har frågor om nästa gymnasieantagning så är du välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

  • Estetiska programmet

    Inriktning Estetik och media - fördjupning Foto-Språk eller fördjupning Fotografi. På vårt Estetiska program får du en bred högskolebehörighet som vässas med en bildkompetens utöver det vanliga. Om du väljer Foto-Språk får du dessutom möjligheter till meritpoäng och tre veckors utlandspraktik.

  • Samhällsvetenskapsprogrammet

    Inriktning Sam Europa eller Beteende Europa.Vill du skaffa dig ett försprång inför framtida studier i Europa? Vare sig du väljer inriktning Sam-sam eller Sam-beteende får du en gedigen grund att stå på. Utbildningen har en unik internationell prägel där Europa kommer i fokus. Efter tre år har du möjlighet till full meritpoäng och utmärkta förutsättningar att plugga vidare i Sverige eller utomlands.

  • Ekonomiprogrammet

    Inriktning Ekonomi Europa eller Ekonomi Juridik (hösten 2019). Vill du kombinera dina studier i ekonomi med språk och få möjlighet att göra praktik i Barcelona, Düsseldorf eller Aix-en- Provence? Då är Kungstensgymnasiet skolan för dig. Din utbildning har en unik internationell prägel och du får arbeta med ett UF-företag i årskurs 3. Du har möjlighet att få full meritpoäng och utmärkta förutsättningar att plugga vidare i Sverige eller utomlands.

Våra program

Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Möt våra elever!

Toggle module

Kungstensgymnasiets elevkår
@KSGelevkar 

Ksgs elevkår på Twitter Ksgs elevkår på Instagram