Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Du är här:
Karlstads bästa gymnasium

Karlstads bästa gymnasium

Fyra år i rad har Karlstads kommun frågat alla gymnasieungdomar i årskurs ett om vad de tycker om sin skola. Och fyra år i rad har vi fått högst betyg.

Kanske är det för att du kan vara dig själv hos oss. Kanske är det för att vi känner varandra så bra på skolan. Kanske är det för att vi är en kreativ skola där du får göra det det du älskar, varje dag. Eller så är det en mix av alltihop som gör att våra elever trivs och mår bra. Vi ser i alla fall att sång, dans, foto, musik, form och teater släpper tanken fri och ger energi som smittar av sig till alla ämnen, även de mer teoretiska. Därför är vi stolta, men inte särskilt förvånade, över att vi vann – i år igen.

KBU för gymnasieskolor är en utvärdering av skolans verksamhet besvarad av elever på den egna skolan. Resultaten ger svar på hur skolan ligger till när det gäller:

  • Trygghet och trivsel
  • Utveckling, lärande och kunskaper
  • Ansvar och inflytande
  • Information inför gymnasievalet
  • Bedömning och betyg
  • Helhetsintryck och rekommendationer

Syftet med undersökningen är att visa upp hur eleverna uppfattar sin egen skolverksamhet. Undersökningen finns att ladda ner längst ner på sidan. Där redovisas Folkuniversitetets resultat i jämförelse med kommunens övriga gymnasieskolors resultat. I undersökningen deltar samtliga fristående- och kommunala gymnasieskolor.

Klicka här för att ta del av undersökningen 2015

Om vår skola

Toggle module

Karlstads bästa gymnasium

Toggle module
Karlstads bästa gymnasium