Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Skugga på vår skola

Skugga på vår skola

Att välja gymnasieskola kan vara svårt och även om man har bestämt sig för program och profil kan det finns många frågor. Hur är det egentligen att gå på skolan? Hur är lärarna? Hur är maten i matsalen? Hur är stämningen i klasserna? Det bästa sättet att få veta är att komma på skuggbesök hos oss på skolan!

Om du skuggar hos oss kommer du först att få möta någon av våra rektor Christina Bergstrand och Emma Dahlskog eller vår administratör Petra. Du får information om skolan och ett schema över dagen tillsammans med de andra skuggarna.

Under dagen tas du om hand av våra elevambassadörer, som ser till att du inte blir lämnad ensam. De kan svara på alla möjliga och omöjliga frågor och du får äta med dem matsalen. Innan dagen avslutas kommer du att få träffa någon från skolledningen igen och tala om vad du tyckte om dagen. Då kan du ställa ännu fler frågor, om det är något som du inte har fått svar på under dagen. 

Vi hoppas att du vill besöka oss! Kontakta Petra på 0520-50 50 68, vår SYV Emma Dahlskog på emma.dahlskog@folkuniversitetet.se eller gymnasium.trollhattan@folkuniversitetet.se. Du kan även prata med din skolas SYV. 

Old schooling it - Trailer

Toggle module

Ladda hem vår katalog

Toggle module

Lyssna på pluggpodden

Toggle module

Nyfiken på oss? Följ oss!

Toggle module