Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
PROGRAM
Du är här:

PROGRAM

Oavsett om du väljer att läsa ekonomi-, estet- eller samhällsprogrammet får du en utbildning som ger dig ett försprång till högskolan och förmågan att tänka kritiskt och förändra världen med hjälp av kunskap och vetenskap.

  • Samhällsvetenskapliga programmet

    Är du intresserad av frågor som handlar om hur samhället och människorna fungerar enskilt och i samspel med varandra? På samhällsprogrammet får du en bred utbildning där du bland annat får sätta dig ini Sveriges och andra länders kultur, historia och politik samtidigt som du stärker dina språkkunskaper. Hos oss lägger du grunden för att studera vidare och jobba med det du vill, var som helst i världen.

  • Ekonomiprogrammet

    Känns det spännande och kul att syssla med ekonomi, företagande eller entreprenörskap i framtiden? Tycker du att det är intressant med samhällsfrå­gor, juridik eller resursanvändning? Tror du, precis som vi, att framtidens företagare ser hela världen som sitt arbetsfält och därmed behöver språkkunskaper och förståelse för omvärlden? Då är Ekonomiprogrammet något för dig.

  • Estetprogrammet

    Drömmer du om att bli inredningsdesigner, kläddesigner, formgivare eller kanske webbdesigner?Vill du ta plats, synas och förmedla känslor och budskap till publik eller tittare?Vill du även få en bred och grundläggande behörighet till högskola och universitetet, med möjlighet att läsa vidare på både konst- och kulturutbildningar och akademiska studier? Då är vårt estetprogram något för dig!

PROGRAM

Toggle module

Här kan du ladda ner vår senaste programkatalog!

Toggle module

Vill du besöka oss?

Toggle module

Kom och skugga oss under en dag! Vår skuggningsperiod börjar efter höstlovet men du kan läsa mer här och kontakta vår SYV redan nu om du vill