Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla

Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla

Gör skillnad för världen redan i skolan. Mitt i stan öppnar Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla dörren till världens möjligheter. Kanske drivs du av nyfikenhet på världen eller en vilja att vara med och påverka de globala utvecklingsfrågorna. Oavsett vilket kan vi garantera att du lägger grunden för en framtid som kan ta dig vart som helst.

Ansök nu

Är du nyfiken på världen och drivs av en vilja att förändra och åstadkomma något? Då är det här rätt gymnasium för dig. Vi är en liten, personlig skola med höga ambitioner och målsättningar. Tillsammans med våra elever vill vi skapa en bättre värld genom utbildning.

Vi arbetar mycket med kommunikation och kulturell förståelse. För det är just genom att mötas, utforska och utbyta erfarenheter som vi lär oss – både om andra och om oss själva.

Utifrån det program och den inriktning du valt jobbar vi med globala utvecklingsfrågor som engagerar på riktigt. Genom att lära dig om hur världen fungerar lär du dig också att förstå på vilka sätt vi kan påverka samhällsutvecklingen och tillsammans skapa en hållbar framtid.

Vi är en internationell skola där delar av undervisningen sker på engelska. Och eftersom Folkuniversitetet samverkar med Göteborgs universitet kan du knappast få en mer högskoleförberedande utbildning. Välkommen att ta vara på alla dina möjligheter.

 

Gymnasieantagningen

Toggle module

Öppet hus - 19 januari

Toggle module

Old schooling it

Toggle module

Följ oss på Instagram

Toggle module

Ladda hem vår katalog

Toggle module