Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Folkuniversitetets gymnasium i Varberg

Folkuniversitetets gymnasium i Varberg

Gör dig redo att ta plats här i världen. I Varberg öppnar Folkuniversitetets Gymnasium dörren till världens möjligheter. Dina vägval kan bygga på en diffus magkänsla, eller en glasklar bild av vad du vill. Oavsett vilket kan vi garantera att du lägger grunden för en framtid som kan ta dig vart som helst.

Du vet kanske inte vet exakt vad du vill bli ännu. Men vill du plugga vidare eller jobba utomlands så kan vi ge dig en extra skjuts ut i världen. Här är den internationella atmosfären påtaglig och delar av undervisningen sker på engelska. Det kan kännas lite ovant i början, men vi lovar att du vänjer dig snabbt.

Här får du och dina klasskamrater möjlighet att komma ut i världen. Oavsett program präglas undervisningen av ett internationellt perspektiv och på våra resor upplever vi tillsammans andra länders vardag, kultur och historia.

Som elev hos kan du även kostnadsfritt ta det internationellt erkända Cambridgecertifikatet; ett språkdiplom som öppnar ännu fler dörrar för dig som funderar på att läsa vidare eller jobba utomlands.

Det här är en gymnasieskola där du får möjlighet att ta egna initiativ och utveckla din förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Och eftersom Folkuniversitetet samverkar med Göteborgs universitet kan du knappast få en mer högskoleförberedande utbildning. Välkommen att ta vara på alla dina möjligheter.

Gymnasieantagningen

Toggle module

Öppet hus - 16 januari

Toggle module

Old schooling it

Toggle module

Följ oss på Instagram

Toggle module

Ladda hem vår katalog

Toggle module