20% studentrabatt / student discount

Vi ger dig som är student och medlem i en studentkår 20% rabatt på vårt öppna kursutbud.

Erbjudandet gäller ej våra diplomutbildningar eller våra terminsbundna längre utbildningar.

Vänligen besök oss och visa upp kårkvitto och legitimation. Om du ska ansöka om studentrabatt, förbetala inte med kort, utan begär faktura när du bokar dig. Ansök om din studentrabatt innan kursen du går har avslutats, du kan inte få studentrabatten i efterskott.

IN ENGLISH
If you are a member of a Student Union at a University in Sweden and can show proof of membership, we offer a 20% discount on the course fee on most of our courses. The offer does not apply to our diploma courses or longer training courses.

If you want to apply for a student discount for a course,  please come to our office and present your proof of membership and your ID. Do not prepay by card, we will send an invoice with the student discount applied.

Please note: you must apply for the student discount before the end of your course, as you cannot get the discount for previous courses you have taken.

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Bra att veta

Här hittar du praktisk information om lokalerna där vi har våra kurser och annat bra att veta.

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.