Sök Meny

Hitta glädjen i språket

-Jag älskar det franska språket och har en stark relation till Frankrike. Mina favoritområden är Bretagne och Languedoc-Roussillon och jag gillar verkligen stämningen på landsbygden, i byarna och i städerna

Hela livet i Frankrike ligger nära hjärtat – men det bästa är nog ändå croissanterna! Man kan lära sig ett nytt språk av många olika anledningar. För mig är det viktigaste det jag kallar för glädjen i språket. Att läsa, lyssna och känna språket; att förstå och sätta ihop egna meningar. Det är en stor del av nöjet för mig.

Det är otroligt roligt att undervisa i franska och jag ser fram emot kvällarna då jag har mina grupper. Det är fantastiskt att se deltagarna utmana sig själva, kämpa tillsammans och lära känna varandra. Språket håller ihop det hela men den trevliga stämningen vi skapar gör att det blir så mycket mer. Funderar du på att läsa franska så tycker jag att du ska ta chansen. Ge inte upp innan du ens har börjat. Mitt klassrum är en accepterande och inbjudande miljö där vi uppmuntrar

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev