Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Vi möts i en kreativ bubbla

Vi möts i en kreativ bubbla

Elisabeth Enqvist undervisar i akvarell, akryl och sidenmålning.

Ända sedan barnsben har jag varit en kreativ och skapande person som älskar att arbeta med händerna. Skapandet ger mig energi och läkekraft, men det är också något jag kan omsätta i praktiken och lotsa in andra i. Nu har jag har undervisat i 17–18 år och tycker att det är helt fantastiskt!

Gruppens dynamik är alltid spännande. De som går mina kurser skulle nog aldrig träffas i andra sammanhang. Det har olika åldrar, kön och alla möjliga yrken. På kurserna skalar vi bort allt det och möts i en kreativ bubbla med den gemensamma nämnaren att lära oss tekniken för att måla.

De flesta säger att de inte kan måla, men det kan de visst! Det är processen som är det viktiga och många blir lyckliga när de släpper kraven på att prestera. Om livet kräver mycket av dig är det viktigt att du är snäll mot dig själv och fyller på med energi, till exempel genom en kreativ kurs. Ta dig tid – vänta inte tills du blir pensionär!

 

Se alla våra kurser i
Borås

Folkuniversitetet Borås

Toggle module
Toggle module
Toggle module

Få vårt nyhetsbrev

Toggle module

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Toggle module

Kursintyg

Toggle module

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

© 2020 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer