Sök Meny

Anna Diakowska - Diplomerad ekonomiassistent

Anna Diakowska - ekonomiassistenten som älskar budgetarbete. Anna har arbetat på ett stort marknadsundersökningsföretag de senaste tio åren. Hon började som projektassistent men fick fler och fler arbetsuppgifter som innefattade ekonomi.

- Att jobba med ekonomi är nog mitt öde. Jag har varit på flera olika arbetsplatser och haft en mängd olika sysslor. Men det slutar alltid med att jag hamnar på ekonomiavdelningen.

Att det blir på det viset är dock inget som bekymrar Anna. Hon trivs bra med siffror och bokföring, så bra att hon hösten 2017 kände att det var dags att vidareutbilda sig inom ämnet.

- Jag har alltid älskat budgetarbete. Gör man det ska man nog hålla på med ekonomi.

När Anna gick Folkuniversitetets utbildning till Diplomerad ekonomiassistent var hennes förväntning att fördjupa sina kunskaper och därmed kunna jobba mer självständigt inom fler områden. Kursen gav henne det hon ville.

- Jag har stor nytta av det jag har lärt mig i mitt dagliga arbete. Nu har jag också fått nya arbetsuppgifter och dem klarar jag fint tack vare diplomutbildningen.

Anna skulle varmt rekommendera andra som vill arbeta på en ekonomiavdelning att gå utbildningen. Hon understryker att hon har fått bred kunskap och förståelse för allt löpande ekonomiarbete på ett företag. Och kursledarens betyg blir det högsta.

- Vår kursledare var helt fantastisk. En sann pedagog med enorma ämneskunskaper!

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!