Sök Meny

Lovisa om Utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare

Så fort jag började på utbildningen kände jag: "Varför har jag inte gjort detta tidigare"?! Lovisa Johansson, 24 år från Stenungssund, har gått Folkuniversitetets utbildning Diplomerad Fastighetsförvaltare i Göteborg.

– Från början gick jag egentligen utbildningen för att bättre kunna förvalta den industritomt jag och min man äger. Vi har den som ett litet "sidoprojekt" bredvid våra vanliga jobb. Men jag kände direkt vid första utbildningstillfället att detta vill jag också jobba med!

Lovisa började efter utbildninge arbeta hos Stenungshem. Där arbetar hon just nu med uthyrningar och en del andra projekt.

Motsvarade utbildningen dina förväntningar!
Den var bättre! Upplägget med lektioner två kvällar i veckan och egenstudier där emellan var perfekt. Sen var det alltid högt i tak i gruppen, inga frågor var för dumma att ställa.

Är det något speciellt i utbildningen du har haft extra användning av?
– Juridiken, definitivt juridiken! Vi jobbade mycket med olika fiktiva cases och fick lära oss hur vi hittar och tolkar exempelvis hyreslagen.

Vad vill du säga till någon som funderar på att gå utbildningen?
– Gör det! Funderar du ens på att jobba inom fastighetsbranschen - bara gå utbildningen! Jag upplever att det är stor efterfrågan på folk med utbildning och rätt kompetens. Ett framtidsjobb!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!