Sök Meny
Samarbeten inom konsthantverk

Konsthantverk

Samarbeten inom konsthantverk.

Foto: Elisabeth Carlsson ("Open your mind" Metalltråd och sytråd, mixad teknik Textilateljén på 2:a Långgatan 20)

Broderiakademien

Broderiakademin är ett forum för att stärka samhörigheten mellan som broderar. Föreningen vill främja intresset för fritt broderi, och alla som har ett lustfyllt intresse för broderi är välkommen som medlem!

Färgfemman

Färgfemman är en förening som målar och tapetserar om gamla möbler. De håller till i en källarlokal i Mölndal.

Lapphexorna

Lapphexorna bildades i Göteborg 1987. Det gör dem till landets äldsta lapptäcksförening.

Lerverk

Lerverk är ett Konsthantverkskooperativ för keramiker, glas- och smyckekonstnärer och startades 1980 som ett gemensamt forum för utställning och försäljning. I sortimentet finner du det unika likväl som det traditionella - en härlig blandning av nyskapande nutida svenskt konsthantverk.

Sintra

Sintra ligger i Haga och drivs av konsthantverkare och startade 1984. Sedan dess är Sintra väl etablerat bland dem som söker spännande konsthantverk. Du träffar alltid någon av oss medlemmar i butiken och vi hjälper dig gärna. I anslutning till butiken ligger galleriet. Hit är du välkommen för att se intressanta utställningar med konsthantverk från hela landet.

Textilateljén 2:a Långgatan

Textilateljén Långgatan är en ateljé där konstnärerna Annika Westlund, Elisabeth Carlsson, Emma Linde och Anna Olsson håller till.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev