Sök Meny
Samarbeten inom film

Film

Samarbeten inom film.

Göteborg International Film Festival

Göteborg International Film Festival är den ledande festivalen i Norden och Europas 5:e största publika filmfestival med ca 200 000 besökare varje år. Festivalen drivs som ideell kulturförening med säte i Göteborg.

Göteborgs Lilla Filmfestival

För fjärde året i rad öppnades dörrarna till de små filmälskarnas egen fest. Årets festivalinvigdes med filmen Paddington ochdet späckade programmet innehöllbland annat ett retrospektiv med några av den Augustprisnominerade Eva Lindströms filmer.

Teater Acta

Teater ACTA produktion skapar teater och film om aktuella ämnen som berör och öppnar upp för debatt. Våra produktioner på scenen riktar sig till unga vuxna och spelas både på hemmascenen i Göteborg och på turné över hela Sverige.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev