Sök Meny
Samarbeten inom teater.

Teater

Samarbeten inom teater.

Clownen Hokus

Hokus har underhållit barn, - i många olika länder - i över 25 år nu och har därför också blivit många barns favorit.

Clownkliniken

Ett möte med sjukhusclownerna sker helt efter den enskilda människans förutsättningar, just där han eller hon för stunden befinner sig.

Dockteater Sesam

Teater Sesam representerar en blandform av traditionell och modern teater med inriktning på dock- och skuggspelsteater. Signumet är att hela tiden utveckla scenspråk och teknik samtidigt som man varsamt håller liv i en klassisk teatertradition. På Teater Sesam spelas teater för alla åldrar men tyngdpunkten i vår repertoar vilar på barn och ungdomsteater.

GEST- Gothenburg English Studio Theatre

GEST grundades 2005 med syfte att erbjuda kvalitativ, modern och prisbelönt teater framförd på det engelska språket.GEST arbetar med professionella skådespelare och regissörer från Storbritannien och Sverige och producerar teater av hög standard, tillgänglig för alla.

Göteborgs Dramatiska Teater

Välkommen till en intim källarteater i hjärtat av Majorna. Sedan starten 2005 har vi gjort ett tiotal uppsättningar och sedan 2009 finns vi i på Stigbergsliden intill Heriksberg. Våra lokaler är helt tillgänglighetsanpassade. Vi spelar dramatik från när och fjärran med mål att beröra, ruska om och ifrågasätta.

Teater Acta

Teater ACTA produktion skapar teater och film om aktuella ämnen som berör och öppnar upp för debatt. Våra produktioner på scenen riktar sig till unga vuxna och spelas både på hemmascenen i Göteborg och på turné över hela Sverige.

Teater Durken

Kulturföreningen Nya Varvet har en egen teaterverksamhet med namnet "Teater Durken". Den består av en ensemble om ca 25 skådespelare som kontinuerligt repeterar och spelar pjäser.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev