Sök Meny
Musikforum

Musikforum

Musikforum är Folkuniversitetet i Umeås gemensamma samlingsnamn för ett kreativt musikskapande i studiecirkelform. Förutom våra centralt belägna replokaler erbjuds olikakurser i till exempel trummor, keyboard, fiol och sång.

Musikforums kurser

Vill du lära dig ett instrument tillsammans med någon av våra utbildade pedagoger? Det spelar ingen roll hur gammal du är eller på vilken nivå du befinner dig på. Är du osäker så kontaktar du naturligtvis oss så du hamnar rätt utifrån dina behov. Är ni två stycken deltagare som vill spela tillsammans kan vi erbjuda er DUO undervisning. Det kan tillexempel vara två kompisar eller kanske en förälder och ett barn.

Större delen av våra musikkurser baseras på enskild coachning. Den enskilda coachningen anpassas helt efter dina förkunskaper, behov och önskemål. Vi kör igång våra kurser i början av varje termin, men i mån om plats drar vi även igång kurser löpande under terminens gång. Våra kurser ges från 7 år och uppåt och du blir aldrig för gammal för att börja! 

Replokaler och studiecirklar

Folkuniversitetet hyr ut centrala replokaler på Nygatan. Du kan läsa mer om våra replokaler under "Musikforums Replokaler". Ibland har vi inga lediga platser i våra replokaler, men tveka inte att kontakta oss ändå. Vi hjälper gärna er med vårt stöd och nätverk att hitta en replokal som passar dig och ditt band, eftersom vi har ett brett nätverk och flera samarbetspartners. 

Har ditt band redan en replokal men kanske inte en studiecirkel? Inga problem! Vi hjälper er gärna med att starta igång en studiecirkel via Folkuniversitetet. Folkuniversitetet i Umeå har massvis med band som bedriver egna studiecirklar, som samtidigt håller till i helt egna lokaler. Ni kanske är en grupp som sysslar med musikproduktion i en studio? Eller kanske en grupp som ägnar er åt arrangörsutveckling? Naturligtvis kan även ni ha en studiecirkel! Längst uppe hittar du fliken "Starta studiecirkel", där kan du läsa mer om studiecirklar och kulturprogram.

För mer information om studiecirklar hos Musikforum maila Peter Wester eller ring 090-711419.

Har du frågor?

Kontakta
090-711400
umeafolkbildning@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Rabatt på böcker