Sök Meny
Informationsträff om Cambridge English Qualifications

Informationsträff om Cambridge English Qualifications

Många passar på att skaffa ett Cambridge-diplom under sin tid på gymnasium eller folkhögskola, och som lärare eller SYV kan du vara till hjälp och stöd i det. I höst anordnar vi därför informationsträffar om detta. Välkommen att anmäla dig, så ses vi på Folkuniversitetet.

För anmälan och mer info

Cambridge English Qualifications är internationellt gångbara diplom i engelska. Många universitet och arbetsgivare utomlands värderar dessa högt och är en hjälp för den som vill studera eller arbeta runt om i världen. I Sverige fungerar det också vid ansökan till universitet eller högskola om betyg i engelska saknas.

Många passar på att skaffa ett Cambridge-diplom under sin tid på gymnasium eller folkhögskola, och som lärare eller SYV kan du vara till hjälp och stöd i det.

I Sverige genomförs examinationerna av Folkuniversitetet i nära samverkan med enheten Cambridge Assessment English vid University of Cambridge.

Välkommen till någon av våra informationsträffar på Folkuniversitetet i Umeå, Nygatan 43, där vi bjuder på kaffe och berättar mer om detta. OBS! Anmäl dig i förväg via länk på denna sida.

Torsdag 17 oktober kl. 15.00-16.00

Här träffar du Jennifer Gosser-Duncan, som ansvarar för examinationerna i Umeå.

Varmt välkommen!

Har du frågor?

Kontakta
090-71 14 00
umea@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Rabatt på böcker