Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Lediga jobb på Folkuniversitetet

Lediga jobb

Arbeta på Folkuniversitetet. Välkommen till en stor och mångfacetterad organisation där kreativitet och kunskap är viktigt.

Folkuniversitetet har ungefär 3900 anställda och många ideellt engagerade cirkelledare. Vi arbetar med allt från studiecirklar till gymnasieskolor och yh-utbildningar. Folkuniversitetet söker medarbetare som står för tankefrihet och engagemang. Här kan du läsa om vilka lediga jobb som finns just nu.

 • Cirkelledare i italienska kvällstid, Stockholm

  Folkuniversitetet i Stockholm bedriver öppen kursverksamhet i språk. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid. Sista ansökningsdag 27 januari.

 • Verksamhetschef för folkbildning, Kristianstad/Kalmar/Karlskrona/Växjö

  Vill du vara med och föra folkbildningen på Folkuniversitetet in i framtiden?  Vi söker en verksamhetschef för folkbildning i Kalmar/Karlskrona/Kristianstad/Växjö. Ansök senast 5 februari.

 • Cirkelledare, Växjö

  Nu startar vi snart vårenskurser och söker cirkelledare i data samt teckning och akvarell till Växjö. Ansök senast den 5 februari.

 • Cirkelledare i italienska, engelska och franska, Karlskrona, Kalmar, Kristianstad och Växjö

  Nu startar vi upp vårens kurser och söker cirkelledare i flera olika språk. Ansök senast den 5 februari.

 • Ekonomi- och löneassistent (vikariat), Uppsala

  Folkuniversitetet i Uppsala söker en ekonomi- och löneassistent på deltid till vårt kontor i centrala Uppsala. Sista ansökningsdag 5 februari.

 • Kursledare i engelska och tyska, Uppsala

  Folkuniversitetet i Uppsala söker kursledare i engelska och tyska. Sista ansökningsdag 22 januari 2017. Tjänsterna kan tillsättas tidigare så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

 • Kursledare i teckenspråk, Uppsala

  Folkuniversitetet i Uppsala söker kursledare i svenskt teckenspråk. Sista ansökningsdag 22 januari 2017. Tjänsten kan tillsättas tidigare så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

 • Kursledare i finska, Uppsala

  Folkuniversitetet i Uppsala söker kursledare i finska. Sista ansökningsdag 22 januari 2017. Tjänsten kan tillsättas tidigare så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

 • Utbildningsledare för Konst- och Kulturutbildningar, Stockholm

  Folkuniversitetet i Stockholm söker en utbildningsledare för våra konst- och kulturutbildningar i Stockholm. Sista ansökningsdag 22 januari 2017.

 • Specialpedagog/speciallärare SFI, Göteborg

  Folkuniversitetet i Göteborg bedriver kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Hos oss finns en kreativ lärmiljö med kompetenta och engagerade lärare som sätter det personliga mötet och kunskapen i centrum. Vi söker dig som är behörig specialpedagog eller speciallärare till vår SFI-verksamhet. Sista ansökningsdag 31 januari 2017.

 • Lärare i Japanska, Linköping och Norrköping

  Folkuniversitetet i Linköping och Norrköping söker lärare i japanska för undervisning i kvällskurser.  Sista ansökningsdag 31 januari 2017.

 • Lärare Föräldraskap genom adoption, Göteborg

  Folkuniversitetets kursenhet i Göteborg erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Vi söker nu en kursledare i föräldrautbildning inför adoption med anställning på timbasis med start våren 2017. Sista ansökningsdag 31 januari.

 • Teacher of English as a Foreign language – Evenings/Saturdays, Stockholm

  Folkuniversitetet Stockholm is currently looking to recruit qualified, experienced teachers of English as a foreign language for our evening and Saturday courses. Application deadline January 31.

 • Cirkelledare till inredning- och arkitekturkurser, Stockholm

  Folkuniversitetet söker cirkelledare till inredning- och arkitekturkurser förlagda på kvällstid. Sista ansökningsdag 28 februari 2017.

 • Lärare i Svenska som andraspråk, Linköping

  Folkuniversitetet i Linköping söker lärare i för undervisning i kvällskurser. Sista ansökningsdag 28 februari.

 • Lärare Bokföring och Redovisning, Göteborg

  Folkuniversitetets kursenhet i Göteborg erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Vi söker nu en kursledare till våra dagskurser i bokföring och redovisning med anställning på timbasis för hösten 2017. Sista ansökningsdag 31 mars.

 • Körledare, Eslöv

  Vi söker en körledare till Eslövs popkör. Ansök senast den 15 februari.

 • Folkuniversitetet Norrbotten söker cirkelledare i språk

  Till våra kurser inom folkbildning söker vi nu en cirkelledare i ämnena spanska, franska och engelska. Våra kurser ligger oftast på en till två kvällar i veckan

 • Lärare i Svenska som andra språk i Härnösand

  Vill du bli en av oss? Eller vet du möjligtvis rätt person för det här jobbet.Folkuniversitetet i Västernorrland söker lärare i Svenska som andra språk med placeringort Härnösand i första hand.

 • Matematik- och naturkunskapslärare, Umeå

  Vi söker en matematik- och naturkunskapslärare som ska undervisa på vårt språkintroduktionsprogram (SI).

 • Svensklärare till uppdragsavdelningen, Linköping

  Folkuniversitetet i Linköping söker svensklärare till vår uppdragsavdelning med tillträde omgående. Tillsättning sker löpande.

 • Cirkelledare i musik kvällstid, Stockholm

  Folkuniversitetet söker ständigt cirkelledare till olika musikkurser, piano, sång, gitarr och fiol med flera.

 • Cirkelledare i språk kvällstid, Stockholm

  Folkuniversitetet söker ständigt cirkelledare i olika språk, från engelska, spanska, franska och italienska till arabiska, hindi, rumänska, turkiska, thailändska, danska, norska, japanska, kinesiska, tagalog, isländska med flera.

 • Jobba hos oss i Region Öst

  Vi arbetar med allt från studiecirklar till gymnasieskolor och Yh-utbildningar. Folkuniversitetet söker medarbetare som står för tankefrihet och engagemang.

 • Jobba hos Folkuniversitetet Region Väst

  Vill du arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och som ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen, då är du välkommen att göra en intresseansökan till oss.

 • Jobba i Region Syd

  Vill du arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och som ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen, då är du välkommen att göra en intresseansökan till oss.

 • Jobba hos oss i Västmanland

  Vi söker erfarna och engagerade lärare/kursledare inom flera olika ämnesområden.

 • Jobba hos oss i Umeå

  Vill du jobba på Folkuniversitetet i Umeå eller Umeå Internationella Gymnasium (UIG)?

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer