Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Lediga jobb på Folkuniversitetet

Lediga jobb

Arbeta på Folkuniversitetet. Välkommen till en stor och mångfacetterad organisation där kreativitet och kunskap är viktigt.

Folkuniversitetet har ungefär 3900 anställda och många ideellt engagerade cirkelledare. Vi arbetar med allt från studiecirklar till gymnasieskolor och yh-utbildningar. Folkuniversitetet söker medarbetare som står för tankefrihet och engagemang. Här kan du läsa om vilka lediga jobb som finns just nu.

 • Receptionist / First-line-support, Uppsala

  Folkuniversitetet i Uppsala söker en receptionist / first-line-support, heltid. Sista ansökningsdag 20 februari 2017.

 • Sfi-lärare till Sfi-skolan, Karlskrona

  Nu söker vi Sfi-lärare till den nya Sfi-skolan i Karlskrona som beräknas starta i mars 2017. Sfi-skolan ska bedrivas av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Ansök senast den 20 februari. 

 • Cirkelledare i digital fotografering, Uddevalla

  Folkuniversitetet i Uddevalla erbjuder dag- och kvällskurser i ämnen såsom ekonomi, sjöfart, språk, data etc. Nu söker vi en cirkelledare till vår kurs i digital fotografering. Sista ansökningsdag 20 februari.

 • Cirkelledare i engelska, Uddevalla

  Folkuniversitetet i Uddevalla erbjuder dag- och kvällskurser i ämnen så som ekonomi, sjöfart, språk, data etc. Nu söker vi en cirkelledare till våra kurser i engelska. Sista ansökningsdag 20 februari.

 • Cirkelledare i löneadministration, Trollhättan

  Folkuniversitetet i Trollhättan erbjuder dag- och kvällskurser i ämnen såsom ekonomi, språk, data, konst och hantverk etc. Nu söker vi en cirkelledare till vår kurs i löneadministration. Sista ansökningsdag 20 februari.

 • Cirkelledare i ledarskap, Trollhättan

  Folkuniversitetet i Trollhättan erbjuder dag- och kvällskurser i ämnen såsom ekonomi, språk, data, konst och hantverk etc. Nu söker vi en cirkelledare till vår kurs i ledarskap. Sista ansökningsdag 20 februari.

 • Cirkelledare i Thailändska, Trollhättan

  Folkuniversitetet i Trollhättan erbjuder dag- och kvällskurser i ämnen såsom ekonomi, sjöfart, språk, data etc. Nu söker vi en cirkelledare till våra kurser i thailändska. Sista ansökningsdag 20 februari.

 • Cirkelledare i förarintyg/Kustskepparen, Uddevalla

  Folkuniversitetet i Uddevalla erbjuder dag- och kvällskurser i ämnen så som ekonomi, sjöfart, språk, data etc. Nu söker vi en cirkelledare till vår kurs i förarintyg/Kustskepparen. Sista ansökningsdag 20 februari.

 • Cirkelledare i ryska, Trollhättan

  Folkuniversitetet i Trollhättan erbjuder dag- och kvällskurser i ämnen såsom ekonomi, språk, data, konst och hantverk etc. Nu söker vi en cirkelledare till våra kurser i ryska. Sista ansökningsdag 20 februari.

 • Utbildningsadministratör till skolverksamhet, Göteborg

  Folkuniversitetet i Göteborg bedriver kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Hos oss finns en kreativ lärmiljö med kompetenta och engagerade medarbetare som sätter det personliga mötet och kunskapen i centrum. Vi söker nu en kunnig administratör till verksamheten. Sista ansökningsdag 21 februari.

 • Utbildningsadministratörer, Stockholm

  Folkuniversitetet i Stockholm söker nu flera kvalificerade utbildningsadministratörer till den administrativa enheten i Stockholm. Sista ansökningsdag 22 februari.

 • Vikarierande sfi-lärare, Stockholm

  Folkuniversitetet i Stockholm söker nu en vikarierande sfi-lärare till vår skola med studieväg 2 och 3. Sista ansökningsdag 23 februari.

 • Lärare i svenska som främmande språk, Malmö/Lund

  Folkuniversitetet i Malmö/Lund söker cirkelledare/lärare i svenska som främmande språk. Vi tillämpar löpande rekrytering, ansök snarast dock senast den 26 februari 2017.

 • Löneadministratör/HR assistent, Stockholm

  Folkuniversitet i Stockholm söker nu en erfaren Löneadministratör/HR assistent. Sista ansökningsdag 26 februari.

 • Kurator till vuxenutbildning, Göteborg

  Folkuniversitetet i Göteborg bedriver kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Hos oss finns en kreativ lärmiljö med kompetenta och engagerade medarbetare som sätter det personliga mötet och kunskapen i centrum. Vi söker nu en kunnig kurator till verksamheten. Sista ansökningsdag 27 februari.

 • Cirkelledare till inredning- och arkitekturkurser, Stockholm

  Folkuniversitetet söker cirkelledare till inredning- och arkitekturkurser förlagda på kvällstid. Sista ansökningsdag 28 februari 2017.

 • Ekonomichef, region Mitt och Norr

  Vi söker en ekonomichef som vill vara med och utveckla Folkuniversitetet och bidra till att förverkliga vår verksamhetsidé – att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv! Ansök senast 2017-02-28. Urval sker löpande.

 • Cirkelledare i finska, Göteborg

  Folkuniversitetets kursenhet i Göteborg erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Nu söker vi kursledare i finska. Sista ansökningsdag 28 februari.

 • Lärare i Svenska som andraspråk, Linköping

  Folkuniversitetet i Linköping söker lärare i för undervisning i kvällskurser. Sista ansökningsdag 28 februari.

 • Cirkelledare i arabiska, Norrköping

  Folkuniversitetet i Norrköping söker lärare i arabiska för undervisning i kvällskurser. Sista ansökningsdag 28 februari.

 • Cirkelledare Förberedelsekurs för högskoleprovet, Stockholm

  Folkuniversitetet i Stockholm bedriver en öppen kursverksamhet för kurser inriktade mot arbetslivet- och universitetet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och söker dig som är en god pedagog, kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform och är villig att arbeta några timmar, kvällstid och helger, i veckan. Sista ansökningsdag 28 februari.

 • Lärare i Ekonomi och bokföring för småföretagare, Motala

  Folkuniversitetet i Motala söker lärare till kursen Ekonomi och bokföring för småföretagare, för undervisning i ekonomikurser i Motala dagtid. Sista ansökningsdag 28 februari.

 • Lärare i svenska som andraspråk, Göteborg

  Folkuniversitetet i Göteborg bedriver arbetsmarknadsutbildningen Korta vägen för utländska akademiker. Uppdragsgivaren är Arbetsförmedlingen och syftet med Korta vägen är att stötta utländska akademiker att komma tillbaka till sitt ursprungliga yrke. Vi söker nu en legitimerad lärare inom svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag 28 februari.

 • Lärare Bokföring och Redovisning, Göteborg

  Folkuniversitetets kursenhet i Göteborg erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Vi söker nu en kursledare till våra dagskurser i bokföring och redovisning med anställning på timbasis för hösten 2017. Sista ansökningsdag 31 mars.

 • Lärare i svenska som främmande språk sökes, Stockholm

  Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

 • Cirkelledare/lärare i arabiska till Malmö/Lund

  Språkavdelningen söker cirkelledare i arabiska till våren 2017 med start under februari/mars. Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta både i Lund och Malmö. Ansök senast den 12 mars.

 • Cirkelledare i språk, Norrbotten

  Till våra kurser inom folkbildning söker vi nu en cirkelledare i ämnena spanska, franska och engelska. Våra kurser ligger oftast på en till två kvällar i veckan

 • Lärare i Svenska som andra språk i Härnösand

  Vill du bli en av oss? Eller vet du möjligtvis rätt person för det här jobbet.Folkuniversitetet i Västernorrland söker lärare i Svenska som andra språk med placeringort Härnösand i första hand.

 • Matematik- och naturkunskapslärare, Umeå

  Vi söker en matematik- och naturkunskapslärare som ska undervisa på vårt språkintroduktionsprogram (SI).

 • Svensklärare till uppdragsavdelningen, Linköping

  Folkuniversitetet i Linköping söker svensklärare till vår uppdragsavdelning med tillträde omgående. Tillsättning sker löpande.

 • Cirkelledare i musik kvällstid, Stockholm

  Folkuniversitetet söker ständigt cirkelledare till olika musikkurser, piano, sång, gitarr och fiol med flera.

 • Cirkelledare i språk kvällstid, Stockholm

  Folkuniversitetet söker ständigt cirkelledare i olika språk, från engelska, spanska, franska och italienska till arabiska, hindi, rumänska, turkiska, thailändska, danska, norska, japanska, kinesiska, tagalog, isländska med flera.

 • Jobba hos oss i Region Öst

  Vi arbetar med allt från studiecirklar till gymnasieskolor och Yh-utbildningar. Folkuniversitetet söker medarbetare som står för tankefrihet och engagemang.

 • Jobba hos Folkuniversitetet Region Väst

  Vill du arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och som ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen, då är du välkommen att göra en intresseansökan till oss.

 • Jobba i Region Syd

  Vill du arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och som ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen, då är du välkommen att göra en intresseansökan till oss.

 • Jobba hos oss i Västmanland

  Vi söker erfarna och engagerade lärare/kursledare inom flera olika ämnesområden.

 • Jobba hos oss i Umeå

  Vill du jobba på Folkuniversitetet i Umeå eller Umeå Internationella Gymnasium (UIG)?

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer