Sök Meny

Extrapersonal kundtjänst, Malmö/Lund

Studerande och behov av att dryga ut studiemedlen? Deltidsarbetande och möjlighet att hoppa in på vardagar och kvällar? Eller bara tid över av helt andra anledningar? Då ska du läsa vidare. Vi söker serviceinriktade och professionella människor till vår kundtjänst. Ansök senast den 31 december.

Relaterad information

Vi är sju glada kundtjänstmedarbetare i Malmö och Lund som behöver förstärkning då och då. Vi söker dig som brinner för att ge god service i mötet med människor. Hos oss kommer du att kommunicera och serva våra deltagare och intressenter via besök, mail, telefon och sociala medier, följa upp intresseanmälningar och bidra i den dagliga administrationen.

Folkuniversitetet är en utbildningsorganisation som erbjuder kurser, studiecirklar, skolor och andra utbildningar. Hos oss blir du en nyckelspelare och ditt arbete fyller en viktig funktion i hur vi upplevs och lyckas med vårt uppdrag- att förmedla kurser och utbildningar inom det livslånga lärandet.  Därför värdesätter vi dina personliga kvalitéer mer än någonting annat och erbjuder rätt person ett stimulerande extraarbete, utbildning och erfarenhet av att jobba med kundservice i en spännande bransch.

Välkommen med din ansökan!   

Vår förväntan på den sökande:

  • Du trivs i mötet med andra människor och att jobba i team i ett högt tempo.
  • Du är målinriktad, ansvarstagande och effektiv.
  • Du är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt.
  • Du är flexibel och har möjlighet att rycka ut med kort varsel på kontorstid, kvällar och helger.

Övrigt

  • Du haren god datorvana.
  • Du har en fullgjord gymnasieutbildning.
  • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriter

  • Tidigare erfarenhet av att ha jobbat på callcenter, i kundtjänst eller reception är meriterande.
  • Andra språkkunskaper t.ex. arabiska, är meriterande.

 
För tjänsten gäller

Placering: Malmö, men delar av tjänsten görs i Lund

Anställning: Timmar vid behov

Tillträde: Januari 2018

Ansök senast den 31 dec. Urval sker löpande.

Frågor om tjänsten: Jessica Nilsson, VL marknadsteamet, distrikt Syd 040-691 83 51

Facklig kontaktperson: Maria Hansson

Ansökningar tas endast emot via vårt e-rekryteringsverktyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

FAKTA OM FOLKUNIVERSITETET

Folkuniversitetet är ett studieförbund med en såväl nationell som internationell verksamhet omfattande folkbildning, skolor samt uppdragsutbildning för organisationer, myndigheter och företag. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi utvecklar vår verksamhet i nära samarbete med universiteten.

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.