Vikarierande projektledare Kunskapsklubben, Helsingborg

Kunskapsklubben är en unik satsning på forskningsinformation i helt ny tappning. Nu söker vi dig som vill leda projektet mitt i dess utvecklingsfas under nuvarande projektledares föräldraledighet. Ansök senast den 6 augusti

Relaterad information

Vi undersöker brottsplatser. Vi provsmakar kärleken. Och vi för samman svenska toppkomiker med nordiska toppforskare för att undersöka vad Framtiden bär i sitt sköte.

​Kunskapsklubben är en unik satsning på forskningsinformation i helt ny tappning. Vi vill skapa arrangemang som fascinerar, som involverar publiken, som gör föreläsarna till hjältar och som använder nya scener och nya samverkanspartners långt utanför universitetens och högskolornas värld. En verksamhet som är en produkt av ett fruktbart samarbete mellan vetenskap och kultur och som attraherar en stor publik.

Nu söker vi dig som vill leda projektet mitt i dess utvecklingsfas under nuvarande projektledares föräldraledighet. Du älskar mötet med publiken. Du älskar att ställa frågor. Och du vet 1+1 aldrig blir mindre än tre. För när forskning möter kultur och standup möter folkbildning skapar vi tillfällen som blir minnen för livet.

Vill du ta utmaningen?

Är du den entusiast som med ett tydligt marknadsperspektiv tar dig an uppgiften att fortsätta att utveckla en helt ny produkt utifrån en idé samtidigt som du är en nytänkande och kreativ projektledare med stark vilja och drivkraft och med full koll på ekonomin? Är du djärv nog att hitta kostnadspragmatiska lösningar och extern finansiering? Är du den energiska person som entusiasmerar såväl dig själv som andra att hitta fantasifulla, konstnärliga lösningar och skapa nya möjligheter?

Bra!

Då hoppas vi att vi har hittat dig med en mångsidig kompetens, ett universellt kontaktnät som breder ut sig över alla arenor och beredskap att anpassa dina arbetstider till den verksamhet du skapar tillsammans med våra medarbetare i din roll som vikarierande projektledare/konstnärlig ledare.

Eftersom annonsen kommer att ligga ute under semestertid, då jag kan vara svår att nå, rekommenderar jag följande länkar för att få en känsla för vad projektet vill och gör:

Kunskapsklubbens facebooksida

Folkeuniversitetet i Aarhus, som inspirerat oss till att starta Kunskapsklubben,

Nordiska Nätter

För tjänsten gäller:

Placering i Helsingborg, helst.

Vikariat, heltid. 1/9 2017 – 30/8 2018

Senast den 6 augusti. Använd nedanstående länk

Frågor om tjänsten

Ställs till Tomas Jahn, tomas.jahn@folkuniversitetet.se

(Eftersom jag har semester fram till den 3/8 kan det ta några dagar innan jag svarar)

Facklig kontaktperson Maria Hansson, Unionen, 040-691 83 66

Välkommen med din ansökan!

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet