Samordnare till uppdragsverksamhet i Skaraborg

Folkuniversitetet bedriver utbildningar/verksamheter på uppdrag av stat, kommun, landsting samt privata företag. Vi söker nu en driven och säljinriktad person för att koordinera och utveckla vår verksamhet i Skaraborg. Sista ansökningsdag 13 augusti.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Tror du som vi på att ge människor möjlighet till ett livslångt lärande och att kunskap förändrar? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• att skapa tillväxt genom att utöka antalet uppdrag och deltagare i befintlig verksamhet i Skaraborg
  • aktivt arbeta med att skapa, upprätthålla och vidareutveckla kontakter med handläggare och beslutsfattare
  • planera, genomföra och följa upp verksamheten
  • ansvara för arbetsledning av pedagoger och handledare i det dagliga arbetet
  • samordna och följa upp de befintliga avtalen
  • delta i rekrytering av pedagoger och handledare.

Din kompetens och bakgrund

Du är en person som är duktig på att skapa och underhålla relationer och du har sedan tidigare ett stort nätverk. Du har erfarenhet från utbildningsbranschen och kan påvisa att du på ett framgångsrikt sätt har utvecklat verksamhet och skapat affärer. Troligtvis har du någon form av högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning inom t ex försäljning, ekonomi. För att lyckas bra i uppdraget är det viktigt med affärsmannaskap och om du har erfarenhet från att driva eget företag så ser vi det som positivt och meriterande för tjänsten.

Som samordnare hos oss förväntas du kunna arbeta självständigt och på ett strukturerat vis prioritera bland arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är lösningsfokuserat, nytänkande samt har ett affärsmässigt tänk. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Tillsvidareanställning omfattande 60-100%. Placering Lidköping/Skövde. Tillträde snarast möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-08-13 via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar och kallar till intervju löpande.

För mer information och frågor
Björn Tjällgren (utbildningsledare) 0520-52 50 87, bjorn.tjallgren@folkuniversitetet.se
Mikael Nordberg (distriktschef) 0520-50 50 64, mikael.nordberg@folkuniversitetet.se

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet