Sök Meny

Utbildningsadministratör till folkbildning, Borås

Folkuniversitetet i Borås erbjuder i sin folkbildningsverksamhet dags- och kvällskurser inom estetiska ämnen, ekonomi, språk och estetämnen. Vi söker nu en utbildningsadministratör till verksamheten. Sista ansökningsdag är 17 december.

Relaterad information

Är förnyelse och viljan att pröva nya vägar viktigt för dig? Det är det för oss också. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där vi har stort fokus på service och att utveckla verksamhetens processer och metoder.

Tjänsten

Som utbildningsadministratör inom folkbildning arbetar du med kursprogramverksamhet som omfattar studiecirklar och kulturarrangemang samt samarbeten med föreningar och andra kulturaktörer. I tjänsten ingår ansvar för daglig administration av verksamheten och viss kvällstjänstgöring.

Arbetsuppgifter:

  • Medverkande i planering, genomförande och utvärdering av studiecirklar och kulturarrangemang
  • Medverkande i marknadsförings- och säljarbeteKursadministration och deltagarhantering
  • Administrera närvaro vid kursstarter och föreläsningar
  • Handledning kring administrativa system och rutiner för cirkelledare
  • Fakturering av kursavgifter samt kontroll av kostnadsersättningar, arvoden och andra typer av ersättningar

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig med mycket god administrativ kompetens och gärna med erfarenhet av kursadministration. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med folkbildning är det meriterande. Du bör ha eftergymnasial utbildning eller motsvarande, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

​Du ska ha mycket god datavana då vi arbetar med ett antal olika programvaror, sociala medier och administrativa system. Det krävs även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

​Som administratör hos Folkuniversitetet förväntas du kunna arbeta flexibelt och strukturerat med förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Du ska ha utpräglad servicekänsla samt förmåga att ta ansvar. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad, nytänkande med ett intresse för verksamhetsutveckling. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Vikariat heltid under vårterminen 2018. Tillträde omgående.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-12-17 via vår e-rekrytering. Vi kallar till intervju och behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

​För mer information och frågor
Vesna Grahovac (Verksamhetsledare) 0520-50 50 65, vesna.grahovac@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Ing-Marie Blomström (Unionen) 031-10 65 41, i-m.blomstrom@folkuniversitetet.se
Nicklas Lann Hagberg (SACO) 031-10 65 63, nicklas.hagberg@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.