Sök Meny

Verksamhetsledare, Malmö/Lund

Vi söker till Folkuniversitetet i södra Skåne en verksamhetsledare till vår uppdragsverksamhet med inriktning arbetsmarknadsuppdrag och placering i Malmö eller Lund. Ansök senast den 20 december.

Relaterad information

Folkuniversitetet präglas av idén om att ge människor förutsättningar för ett rikare liv genom kunskap och skapande. Nu söker vi dig som brinner lika mycket som vi för denna uppgift, och som med engagemang, kompetens och affärsmässighet tar dig an uppgiften som verksamhetsledare i vår uppdragsverksamhet. 

Vi har en stark position som leverantör av utbildning både för offentliga och privata kunder. Som en viktig aktör i offentlig uppdragsverksamhet med kommuner, arbetsförmedling och andra offentliga uppdragsgivare som våra kunder, levererar vi exempelvis utbildning i svenska/SFI, coaching, tolkutbildning, yrkeshögskoleutbildning m.m.

Vi erbjuder dig den inspirerande och utmanande uppgiften att arbeta med distriktets arbetsmarknadsuppdrag. Som verksamhetsledare är du chef och leder och fördelar arbetet inom ditt ansvarsområde. Du har personalansvar för såväl pedagogisk som administrativ personal, vilket innebär att du har årliga löne- och medarbetarsamtal med din personal.  

Du ansvarar för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av kurser och utbildningar inom ditt ansvarsområde. Du deltar aktivt i verksamhetschefens budget-, prognos- och bokslutsarbete samt har ekonomiskt ansvar för din verksamhet. 

I arbetsuppgifterna ingår även att 

  • delta aktivt i marknadsförings- och försäljningsarbete 
  • skriva anbud och offerter, ta fram ekonomiska kalkyler 
  • delta i och/eller ansvara för konceptutveckling av kurser och utbildningar inom verksamhetsområdet 
  • samordna och leda det pedagogiska arbetet 
  • rekrytera personal 

Vår förväntan på dig:  

  •  Du är en god ledare och organisatör som har förmåga att driva en verksamhet på ett effektivt och målinriktat sätt.  
  •  Du är nyfiken, kreativ och vågar se möjligheter. Du har förmågan att skapa engagemang och drivkraft i ditt team.  
  •  Du har erfarenhet från liknande verksamhet.  
  •  Du har akademisk eller annan eftergymnasial utbildning i relevanta ämnen.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vår förväntan på dig är samma som våra kunders förväntan på oss: att du möter varje uppgift med nyfikenhet, mod och engagemang.                             

Din närmaste chef är verksamhetschefen för uppdragsverksamheten i Distrikt Syd.

För tjänsten gäller:  

Placering i Malmö eller Lund, men arbete över hela distriktet kan bli aktuellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  Tillträde ser vi gärna i  februari 2018 eller enligt överenskommelse.                   

Frågor om tjänsten ställs till Ulrika Hall, verksamhetschef, tel. 040 691 83 40, ulrika.hall@folkuniversitetet.se

Facklig kontaktperson är Maria Hansson, Unionen, tel. 040 691 83 63.

Din ansökan vill vi ha senast den 20 december. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Folkuniversitetet tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.