Sök Meny

Verksamhetsutvecklare, Växjö/Kalmar

Vi söker dig som har ett intresse för folkbildning och som har idéer om vad som kan vara intressant för människor att lära sig mer om. Ansök senast den 23 februari.

Relaterad information

Folkuniversitetet är ett studieförbund med både nationell och internationell verksamhet omfattande folkbildning, skolor och uppdragsutbildning för organisationer, myndigheter och företag. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi utvecklar vår verksamhet i nära samarbete med universiteten. 

Tjänsten

Som verksamhetsutvecklare arbetar du aktivt med utveckling av befintliga och nya kurser i vårt utbud. Du kommer att ingå i ett team på två personer där du förväntas bidra till helheten samtidigt som du har ansvar för kursutbudet på en ort. Området som du arbetar i består idag av orterna Kalmar och Växjö men där vi har som målsättning att bredda och nå fler orter med vår kursverksamhet. Tjänstens placering är i Växjö men mycket av arbetet kommer ske i Kalmar län vilket innebär regelbundna resor inom ditt geografiska område. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Utveckla och planera verksamheten i samarbete med teamet utifrån gemensamma riktlinjer och fastställda mål
  • Omvärldsbevakning
  • Ta initiativ till och genomföra interna och externa samarbeten
  • Rekrytering, introduktion och uppföljning av cirkelledare
  • Schemaläggning av kurser och bokning av lokaler
  • Löpande kontakt med cirkelledare, t ex vid kursplanering, lönehantering och materialbeställning
  • Medverkan vid prognos- och budgetarbete

Din kompetens och bakgrund  

Vi söker dig som har ett intresse för folkbildning och som har idéer om vad som kan vara intressant för människor att lära sig mer om. Du har intresse för och är bra på att samarbeta i team och du tar stort ansvar för både ditt eget och teamets arbete. Det är viktigt att du har förmåga att snabbt sätta dig in i en ny verksamhet och att du har mycket god erfarenhet av arbete i administrativa system. Du har förmåga att förverkliga idéer och du får saker gjorda. Det är en fördel om du har goda nätverk inom områden som kan vara intressanta för kursutveckling, ange gärna vilka i din ansökan.

Anställningsform

Anställningen är en tillsvidareanställning om 60 %, möjlighet finns att kombinera med andra arbetsuppgifter. Tjänsten inleds med en provanställning om 6 månader.

Ansökan  

Intervjuer sker löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via vår e-rekrytering, senast den 23/2. För frågor och information välkommen att kontakta Björn Mikmar, verksamhetschef Folkbildning på telefon 0455 – 36 78 78

Facklig representant

Maria Hansson, Unionen, telefon 046-197700

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila