Du är här:
Cirkelledare Förberedelsekurs för högskoleprovet, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm bedriver en öppen kursverksamhet för kurser inriktade mot arbetslivet- och universitetet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och söker dig som är en god pedagog, kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform och är villig att arbeta några timmar, kvällstid och helger, i veckan. Sista ansökningsdag 28 februari.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en cirkelledare till våra populära förberedelsekurser inför högskoleprovet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att under en heldag, stödja och coacha deltagare i sina förberedelser inför högskoleprovet. Stora krav ställs vid din pedagogiska förmåga och din förmåga att motivera och inspirera till lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning, kanske går du själv på universitetet, som skrivit ett mycket bra resultat på provet. Har du pedagogisk erfarenhet är det självklart en stor fördel, men stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och det engagemang du uppvisar för uppdraget.

Folkuniversitetet håller två förberedelsekurser under våren 2017 och söker dig som kan undervisa en eller båda gångerna.

Ansökan

Skriv din intresseanmälan eller ansökan, bifoga CV och verifikation på ditt resultat på högskoleprovet och skicka till hogskoleprovet.sthlm@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer