Du är här:
Cirkelledare i digital fotografering, Uddevalla

Folkuniversitetet i Uddevalla erbjuder dag- och kvällskurser i ämnen såsom ekonomi, sjöfart, språk, data etc. Nu söker vi en cirkelledare till vår kurs i digital fotografering. Sista ansökningsdag 20 februari.

Tjänsten

Vi erbjuder en kvällskurs i digital fotografering som vänder sig till deltagare med intresse för amatörfotografering. Våra kursdeltagare är vuxna och undervisningen bygger på individens eget intresse. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du själv har stor möjlighet att påverka undervisningen.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har praktiskt erfarenhet av fotografering samt enklare bildhantering på data, gärna med erfarenhet av att undervisa i digital fotografering.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Timanställning. Som utgångspunkt gäller 4 undervisningstimmar/vecka kvällstid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-02-20. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Vesna Grahovac (verksamhetsledare) 0520 – 50 50 65, vesna.grahovac@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Almerisa Custovic (Lärarnas Riksförbund) 0520-50 50 74, almerisa.custovic@folkuniversitetet.se

Kontaktinformation:

Telefon: 0520 – 50 50 65

vesna.grahovac@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer