Du är här:
Cirkelledare/lärare i arabiska till Malmö/Lund

Språkavdelningen söker cirkelledare i arabiska till våren 2017 med start under februari/mars. Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta både i Lund och Malmö. Ansök senast den 12 mars.

Relaterad information

Folkuniversitetet är ett studieförbund med en såväl nationell som internationell verksamhet omfattande folkbildning, skolor samt uppdragsutbildning för organisationer, myndigheter och företag. Vi är en idéburen organisation som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi utvecklar vår verksamhet i nära samarbete med universiteten.

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Är pedagogisk förnyelse viktigt för dig? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv har stor möjlighet att påverka undervisningen.

Språkavdelningen söker cirkelledare till våren 2017 med start under februari/mars. Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta både i Lund och Malmö. Timanställning och lön efter avtal. Kurserna är förlagda till dagtid, kvällar och helger efter överenskommelse. Vi erbjuder kurser på alla nivåer från nybörjare och uppåt. Våra kursdeltagare är vuxna och undervisningen genomsyras av en kommunikativ språksyn.

Din kompetens och bakgrund

Vi vill att du har undervisningsspråket som ditt modersmål samt även goda kunskaper i svenska. Det är önskvärt att du har lärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning och det är ett krav att du har erfarenhet av att undervisa. Har du erfarenhet av att undervisa vuxna i ditt modersmål är det meriterande. Vi vill att du har intresse för och erfarenhet av att arbeta med digitala medier och digital pedagogik.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Det är viktigt att du tycker det är roligt att förmedla kunskap, både språkligt och kulturellt, och att du ser det positiva i att kursdeltagare utvecklas. Du är flexibel, lyhörd och strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap. Folkuniversitetet bedriver ett aktivt fortbildningsarbete för sina lärare.

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-03-12 via vår e-rekrytering. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontaktinformation:

marie.ovenberger@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer