Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Jobba i Region Syd

Jobba i Region Syd

Vill du arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och som ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen, då är du välkommen att göra en intresseansökan till oss.

På Folkuniversitetet arbetar lärare, cirkelledare, administratörer, verksamhetsutvecklare, verksamhetschefer, projektledare, rektorer och många, många fler.

Folkuniversitetet Region syd, som sträcker sig från Trelleborg i söder till Kalmar i norr, bedriver folkbildning, vuxenutbildning och uppdragsutbildning. Vi har också en gymnasieskola i Helsingborg och Malmö, grundskola i Kalmar och montessoriförskolor i Kalmar och Halmstad.

Vi erbjuder utvecklande och varierande arbetsuppgifter där du blir en del av en verksamhet som genom kunskap och skapande, bidrar till att ge människor förutsättningar för utveckling och ett rikare liv. All vår verksamhet utgår från ett vetenskapligt förhållningssätt och vi verkar för ett internationellt synsätt och pedagogisk förnyelse.

Värdesätter du tankefrihet, har ett stort engagemang och blir motiverad av möjligheten att bidra till utveckling av verksamhet och individer, då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Välkommen att skapa din profil och registrera ditt CV via vår e-rekrytering.

spontanansökan

 

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer